TOPUL celor mai dezastruoase tinute ale STARURILOR!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:18

Nu de putine ori MADONNA a dat chix la capitolul vestimentatie! Ultimul outfit purtat de eterna diva, la inaugurea salii personale de fitness din Roma, o situeaza pe locul 5 in “Topul celor mai recente dezastre vestimentare ale vedetor”!

La o salopeta all-black, care si-asa era… total neinspirata, artista a incaltat niste sandale argintii groaznice, PLUS… manusi de motociclist! Am fi iertat-o pe diva…DACA… nu ne-ar fi zambit! Priviti ce proteza dentara avea! Chit ca era din aur si diamante, tot HORROR ni s-a parut!

Desi nu ne-am fi gandit ca o vom avea in acest Top al tinutelor neinspirate, uitandu-ne la poze, suntem siguri ca Jennifer Lopez merita cu prisosinta… locul 4! De mana cu mai tanarul ei iubit Casper Smart, J Lo a imbracat o pereche de pantaloni scurti rosii, care nu o avantajau… deloc! Ii

faceau si picioarele si posteriorul mult mai mari decat sunt! Chiar parea…plinutaaa!

Pe locul 3, o avem pe zvapaiata Rihanna. La un meci de baschet, cantareata s-a imbracat intr-un mod cel putin bizar: cu o sapca intoarsa invers, un maiou si pantaloni sport, inscriptionate cu diverse logo-uri! Toate bune si frumoase, INSA ce-o fi fost in capul ei sa isi ia o pereche de pantofi albi si pe deasupra si geanta plic?! Doar nu se afla pe covorul rosu, nu?!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Argintul

il primeste Katie Perry, starul care a simtit pe pielea eI ce insemana critica dura a specialistilor in moda! La MTV Video Music Awards artista a facut proasta alegre de a purta o rochie tip leopard, cu diverse aplicatii in partea superioara. Si asta nu e tot. Cand a zambit, ne-a orbit pe toti! Excentrica Katie si-a impodobit si ea dintii, cu o banda dentara incrustata cu diamante! Yack!

Pe locul 1 se gaseste o veterana a rubricii prost imbracate! Britney Spears a fost surprinsa vara aceasta, in Los Angeles in timp ce mergea la…biserica! Rochia atat de mulata
zici ca era cumparata de la second hand, iar cizmele lungi peste genunchi nu aveau ce cauta intr-o zi in care soarele dogorea pe cer! De-a dreptul revoltator. In ultima vrene, Britney chiar nu mai cunoaste semnificatia cuvantului.. Stylish!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.