Topul celor mai fidele semne zodiacale. Cine sunt nativii care nu te vor înșela niciodată

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 21 aug 2023, 00:30

Topul celor mai fidele semne zodiacale

Sursa: https://pixabay.com/

Care este cea mai loială zodie într-o relație?

Potrivit adevărul.ro, există anumite semne zodiacale lângă care nu te vei plictisi niciodată și lângă care îți poți petrece liniștit viața.

Topul celor mai fidele zodii

Locul 5

Locul 5 este ocupat de Capricorn, aceștia sunt conduși de către planeta Saturn „simbolul responsabilității și al  angajamentului". Aceștia sunt calculați, bine orientați  și harnici. Pentru aceștia cartea lor de vizită este familia.

Se căsătoresc foarte greu, uneori după vârsta de 30 de ani, dar știu să își aleagă cei mai potriviți parteneri, apropiați de stilul lor de viață.

Astfel, Capricornii sunt cunoscuți pentru loialitatea lor în relații și, mai ales, pentru faptul că sunt dedicați profesiei lor. Ei au nevoie de oameni cu aceleași interese și preferințe, care să aibă aceleași obiective, iar căsnicia lor merge de minune!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cât de inteligent ești în funcție de zodie. Care sunt semnele zodiacale care ies în evidență

Locul 4

Peștii ocupă locul 4 în topul celor mai fidele semne zodiacale. Ei sunt atașați de familie și la rândul lor, ncearcă să își creeze o familie frumoasă. Se căsătoresc de tineri, vor copii și muncesc pentru familie și relația lor cu aceștia.

Aceștia sunt cunoscuți pentru că sunt sensibili din punct de vedere emoțional, ceea ce îi determină să își clădească relații stabile. Nu le place să sufere așa că vor fi în permanență lângă persoanele iubite și lână prieteni. Peștilor le plac relațiile de lungă durată, sunt romantici, iar dacă nu își mai găsesc liniștea în actuala relație o vor căuta în altă parte.

Locul 3

Pe locul trei în clasament se află Fecioara. Acest semn zodiacal este stabil în dragoste și plătesc la rândul lor cu aceeași, în toate domeniile, atunci când nu se simt ok într-o relație.

Este cea mai altruistă si cea mai capabilă să se pună în slujba semenilor. Fecioara este foarte practică, dar și foarte flexibilă şi plină de resurse, caută perfecțiunea, astfel că, atunci când se ocupă de ceva, nu abandonează până când nu are certitudinea lucrului bine făcut.

Fecioarele sunt cerebrale și totodată foarte sensibile și se atașează emoțional de persoanele de care se îndrăgostesc și nu concep să se căsătorească decât dacă iubesc și sunt iubite cu sinceritate.

Citește și: Cadouri de Crăciun 2022, în funcție de semnul zodiacal. Ce daruri preferă nativii și cine este cea mai pretențioasă și greu de satisfăcut zodie

Locul 2

Taurul ocupă binemeritatul loc 2, pentru că odată intrat într-o relație renunță destul de greu la ea. Chiar dacă aceștia sunt atrași de bani și de confortul lor, dragostea și împlinirea în căsnicie sunt pe primul loc în inima lor. Aceștia sunt cu adevărat fericiți numai dacă se simt iubiți, ocrotiți și sprijiniți de partenerii lor. Îi poți mărturisi cu încredere secretele tale, deoarece nativul Taur este fidel și în relația de prietenie!

Locul 1

Pe primul loc în topul celor mai fidele zodii se află Racul. Aceștia sunt familiști prin definiție. Racii nu abandonează corabia atunci când e pe cale să se scufunde, ci vor rămâne acolo cu prețul suprem. Sunt familiști, sunt statornici, sunt generoși cu inima lor atâta vreme cât sunt cu adevărat iubiți. Este adevărat că uneori sunt și egoiști și se gândesc în primul rând la ei, la copiii lor și abia apoi la partenerul de viață. Nici nu le trece prin cap să aibă aventuri care să le strice căsnicia. Racii fac totul pentru familie și sunt alături de partenerii lor tot restul vieții. 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?