Topul celor mai frumoase actrițe din Turcia. Sunt renumite pentru trăsăturile perfecte

Author: Al Issa Sara
Actualizat: 06 aug 2022, 00:00

Ayça Ayşin Turan

Sursa: Instagram

Care sunt cele mai frumoase și în vogă actrițe din Turcia?

Turcia este o țară pe care merită să o vizitezi pentru toate locurile superbe pe care aceasta le oferă. Pe lângă peisajele superbe, turcii se mândresc cu unele dintre cele mai frumoase actrițe din lume.

Topul celor mai frumoase actrițe din Turcia

Industria de filme și seriale Turcești este în continuă creștere și totodată cu ea crește și popularitatea actrițelor.

Iată care sunt actrițele cu o polularitate ridicată:

Citeste si: Meryem Uzerli, surprinsa intr-o ipostaza incendiara! Celebra actrita s-a pozat aproape goala!

Ebru Şahin este o actriță de 27 de ani ce a devenit cunoscuta prin rolul ei ca Reyyan in drama Hercai.

Pe lângă rolul ce a facut-o cunoscută, actrița a mai jucat și in alte seriale și filme ca:

2016-Can Parasi, unde a interpretat-o pe Dinem

2017-Babam, unde a interpretat-o pe Nilufer

2017-2018- Instanbullu Gelin, unde a interpretat-o pe Burcu Selimer

Ayça Ayşin Turan,  actrița s-a născut pe 12 octombrie 1992, aceasta studiat la conservatorul din Sinop și a absolvit Universitatea de radio, cinema și televiziune din Istanbul.

Actrița cu ochii albaștri s-a făcut cunoscută prin rolul ei în Hakan: Muhafız(The Protector), unde a interpretat-o pe Leyla Sancak.

Serialul de ficțiune îl are în prim plan pe Çağatay Ulusoy, un tânăr ce își descoperă super puterile și care încearcă să apere Istanbulul de forțele răului. Pentru cei curioși, serialul se poate găsi pe Netflix și are 4 sezoane.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Hande Ercel si Kerem Bursin nu se mai ascund! Cei doi actori au fost surprinsi impreuna si par din ce in ce mai indragostiti!

Demet Özdemir este una din cea mai frumoasă și populară actriță și model din Turcia, tânăra în vârstă de 29 de ani s-a remarcat prin rolul jucat in serialul de comedie Erkenci Kus unde a înterpretat-o pe Sanem.

Sanem este o tânără ce lucrează în magazinul tatălui ei și care visează zi de zi că va scrie o carte.Viața îi se schimbă radical când ajunge să îl cunoască pe frumosul Can Divit, un om de afaceri ce conduce o firmă de publicitate.

Înafară de rolul de interpretarea ei in serialul Erkenci Kus, aceasta a mai jucat și în: Dogdugun Ev Kaderindir(Casa mea, destinul meu)-drept Zeynep, Sen Kiminle Dans Ediyorsun(Cu cine dansezi?)-drept Aysel și multe altele.

Burcu Biricik, actrița în vârstă de 32 de ani s-a făcut remarcată în 2021 Camdaki Kiz unde joaca personajul principal, pe Nalan Yilmaz. Actița s-a născut pe 4 mai 1989 în Antalya, a studiat actoria la Universitatea Ege și a debutat la Teatrul municipiului Bornova.

Îafara de serialul ce a făcut-o celebră, tânăra a mai jucat în: Umit millie(Pelin), Macolar(Serenay), Ustura Kemal(Gizem), Muhtesem Yuzyil(Menekes Hatun) dar și în serialul Fatma ce poate fi găsit pe Netflix.

Tuba Büyüküstün este o tânără talentată, mama a 2 fete pe nume Toprak și Maya și câștigătoare a multor premii pentru cea mai bună actriță.

Printre cele mai cunoscute filme și seriale în care aceasta a jucat, putem enumera următoarele: Yüreğine Sor(2010-în rolul Esma),  Orman(2015-Zeynep), Dar Elbise(2015-Helin), Daha(2017-Şirin).