Topul celor mai frumoși actori din Turcia. Cine sunt și cum arată cinci dintre cei mai râvniți bărbați din serialele turcești

Author: Diana Bostan
Actualizat: 17 nov 2023, 00:23

Topul celor mai frumoși actori din Turcia

Sursa: Instagram

Îi recunoști? Sunt celebri, talentați, dar și foarte atrăgători. Cei cinci actori au furat inima multor telespectatoare din întreaga lume. Cine sunt aceștia?

Îți face plăcere să-i privești, iar rolurile lor te-au captivat în serialele turcești. Fă cunoștință cu cinci dintre cei mai arătoși actori din Turcia.

Ei sunt cinci dintre cei mai apreciați și cei mai frumoși actori din Turcia

Serialele turcești nu se remarcă doar prin poveștile captivante, ci și prin prezența unor actori remarcabili, recunoscuți pentru talentul lor și, desigur, pentru frumusețea lor incontestabilă.

Acești actori au cucerit inimile publicului atât la nivel național, cât și internațional, fiind adevărate modele ale filmului turcesc. Aceștia s-au făcut remarcați prin farmecul unic, expresivitate și talent actoricesc, toate aceste calități contribuind la succesul și popularitatea proiectelor în care sunt implicați. Însă te-ai întrebat vreodată dacă există un clasament al celor mai frumoși actori din Turcia? Răspunsul este ”Da”.

Can Yaman

Acesta s-a născut pe data de 8 noiembrie 1989 în Istanbul, Turcia și a devenit cunoscut datorită rolurilor sale în producțiile de succes din Turcia. Deși a studiat Dreptul la Universitatea Yeditepe din Istanbul, Can Yaman și-a urmat pasiunea pentru actorie. Actorul petrece ore în sala de forță, acolo unde își lucrează intens corpul.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

Can Yaman s-a făcut remarcat pentru rolurile sale din producții precum ”Ban Yanlis”/ ”Erkenci Kus”/ ”Dolunay” sau ”Viola come il mare”. Trăsăturile sale masculine, dar și corpul bine lucrat l-au plasat în preferințele doamnelor și domnișoarelor din Turcia și nu numai.

Burak Özçivit  

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Burak atrage toate privirile indiferent de personajele pe care le interpretează.

Acesta s-a făcut remarcat prin prisma personajului ”Kemal” din ”Dragoste infinită”, serialul turcesc care a ținut cu sufletul la gură și telespectatorii din România.

Citește și: Cât câștigă cei mai cunoscuți și frumoși actori din Turcia: Topul celor mai bine plătiți actori turci

Acesta s-a născut pe data 24 decembrie 1984 la Istanbul și a devenit cunoscut pe plan internațional pentru rolul său din serialul "Kara Sevda", unde a interpretat personajul principal, Kemal Soydere.

Succes a avut și cu filme precum "Cinayet Gecesi" și "Kardeşim Benim".  

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ este un actor și model turc născut la 27 octombrie 1983 în Adana, Turcia. Este unul dintre cei mai populari și apreciați actori turci atât în țara sa natală, cât și la nivel internațional.  A devenit cunoscut în întreaga lume pentru rolurile sale în seriale populare precum "Gümüş" (Argint), "Aşk-ı Memnu" (Iubirea interzisă), "Kuzey Güney" și "Cesur ve Güzel" (Curajos și Frumos).

Acesta s-a făcut remarcat și ca model, câștigând premiul ”Best model of Turkey” în anul 2002.

Engin Akyürek

Engin Akyürek s-a născut pe data de 12 octombrie 1981 în Ankara, Turcia. Este recunoscut pentru talentul său actoricesc și a devenit unul dintre cei mai iubiți și apreciați actori din industria filmului și televiziunii turcești. 

Citește și: El este cel mai frumos actor din serialele turcești

Actorul și-a început cariera în lumea filmului în anii 2000, dar a devenit cunoscut la nivel internațional odată cu rolul său în serialul "Fatmagül'ün Suçu Ne?" (Ce vină are Fatmagül?) în 2010. Printre cele mai remarcabile seriale în care a jucat se numără "Fatmagül'ün Suçu Ne?", "Aşk-ı Memnu" (Iubirea interzisă), "Kara Para Aşk" (Dragoste și bani) și "Ölene Kadar" (Până la moarte).

Barış Arduç

Actorul turc s-a născut la 9 octombrie 1987 în Elâzığ, Turcia și este cunoscut pentru prezența sa carismatică și talentul său actoricesc, devenind una dintre cele mai populare figuri din industria filmului și televiziunii turcești. 

Acesta a câștigat ”Best model of Turkey” în anul 2003, însă a devenit cunoscut la nivel internațional prin rolurile sale din seriale precum "Kiralık Aşk" (Dragoste cu chirie), "İçerde" (La interior) și "Kuzgun".