Topul celor mai geloase zodii. Cine sunt nativii care nu ar ierta niciodată o trădare

Autor: Mihaela Ghita

Topul celor mai geloase zodii

Sursa: PixaBay

Printre cele mai geloase zodii se regăsesc nativii din Taur, Scorpion și Săgetător. Zodia Vărsător departe de gelozie.

Astrologia ne arată cum își manifestă gelozia fiecare zodie în parte.

Zodia Berbec, în topul celor mai geloase zodii

Alături de Taur, Scorpion sau Săgetător, Berbecul se înscrie în topul cu cele mai geloase zodii. Berbecul se implică trup și suflet în relația de dragoste, motiv pentru care devine posesiv și dominant. Berbecul este un familist convins și rar se întampla să calce stramb în relații, tocmai de accea este gelos și nu acceptă să fie înșelat și trădat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Topul zodiilor de care trebuie să te ferești în 2022. Evită-le dacă ții la bunăstarea ta

Zodia Taur, o zodie deosebit de geloasă

Este știut faptul că Taurul este foarte posesiv cu absolut tot ceea ce deține, de la bunuri materiale, masină, casă, lucruri scumpe până la partenerul de viață, copii, familie. Ii place să fie admirat pentru ceea ce are iar pentru el imaginea este foarte importantă. Astfel, dacă are cea mai mică îndoială că este înșelat Taurul devine foarte gelos și numai cu argumente solide poate fi potolit.

Zodia Gemeni, mai relaxată când vine vorba de gelozie

Gemenii nu sunt posesivi și nici nu suportă partenerii posesivi. Pentru ei liniștea și bunăstarea sunt esențiale într-o relație le place să facă surprize și să fie pasionali. Sunt destul de detașați însă dacă apar semnele unei infidelități din partea partenerului vor face tot posibilul să le recâștige dragostea. Gelozia poate apărea în astfel de situații însă la un nivel foarte mic și este trecătoare deoarece nu se lasă acaparați de resentimente și răzbunare.

Zodia Rac își ține gelozia în frâu 

Racul este omul care traiește intens fiecare sentiment chiar și gelozia însă știe cum să o țină în frâu. Dacă este înșelat acesta cauta să afle de ce, poartă discuții cu partenerul și încearcă să găseasă o soluție mai ales dacă este vorba de o familie. Racul nu își arată de la început resentimentele însă dacă are dovezi clare despre infidelitate acesta nu iartă niciodată.

Zodia Leu nu crede în gelozie

Nativul Leu este departe de a fi gelos, ba dimpotrivă nu se gândește niciodată la asta. Este foarte preocupat de activitățile lui încât nu are timp de astfel de sentimente. Mai mult decât atat, Leul se dedică total în relații și oferă tot ce e mai bun motiv pentru care nu concepe ca vreodată să fie înșelat. Este foarte convins că cine îl iubește cu adevărat nu îl va trăda niciodată așa încât gelozia nu exisă pentru el.

Zodia Fecioară, gelozie bine ascunsă 

Fecioara este tot timpul în gardă când vine vorba de relații, simte nevoia să controleze totul pentru a evita minciunile și trădarea. Orice semn care duce cu gandul la o tradare ii macină pe nativii Fecioară în mod tacit, manifestă o gelozie profundă și dureroasă dar o ține bine ascunsă până reușește să se se desprindă din relație definitiv. O dată desprinși pentru aceștia nu mai exisă cale de întoarcere.

Zodia Balanță nu are timp pentru gelozie

Una dintre zodiile cele mai puțin geloase este, cu siguranță, Balanța. În dragoste nativul Balanță este foarte generos și își oferă inima cu toată deschiderea.Chiar și dacă partenerul îl înșeală, nu va fi niciodată gelos. Va încerca să își salveze relația sau căsnicia și va aștepta ca partenerul sa dea semne de remușcare. Dacă simt că nu mai pot face nimic, pur și simplu pleacă și încearcă să fie optimiste și încrezătoare că vor descoperi dragostea sinceră în altă parte.

Citeste si: Horoscop Scorpion, noiembrie 2021. Acești nativi vor lua o decizie radicală cu privire la relația de cuplu

Zodia Scorpion, gelozie pătimașă 

Scorpionul este o zodie pătimașă în tot ceea ce face. Iubește cu pasiune, iubește doar pe cine merită cu adevărat și nu se îndrăgostește la întâmplare. Iubirea lui vine din admirație, încredere totală și afecțiune profundă față de un partener care trebuie să fie exact cum vrea el. Foarte rar Scorpionul este ghinionist în dragoste și este înșelat, pentru că el își alege de la bun început partenerul perfect. Dar, dacă este trădat, gelozia lui nu are margini și se răzbună crunt.

Zodia Săgetător, gelozii trecătoare 

Săgetătorul este o fire independentă, iubește libertatea și nu se agață niciodată de o relație care nu funcționează. Săgetătorul poate iubi cu pasiune, dar iubirea lui este trecătoare. Libertatea lui, pasiunea pentru călătorii și dorința continuă de schimbare nu îl ajută deloc să aibă legături de durată. De obicei, el este cel care trădează primul și pleacă. Dacă el este cel trădat, este gelos pe moment, dar se desprinde imediat din relația respectivă, gelozia dispare și găsește altă iubire

Zodia Capricorn nu suportă gelozia

Pentru nativii Capricorni, gelozia este pierdere de timp. Sunt firi serioase, mature, bine organizate, care își construiesc viața după principii fixe. Capricornul nu oferă prea multă pasiune în dragoste, dar își va iubi soțul sau soția în mod constant până la finalul vieții. Dacă se simte trădat, cere imediat divorțul și nu își pierde vremea cu gelozii, resentimente și răzbunări. Va găsi pe altcineva care să îi ofere afecțiune și respect sincer.

Zodia Vărsător, departe de gelozie

Alături de Balanță și Gemeni, Vărsătorul este una dintre zodiile cel mai puțin geloase. Vărsătorii sunt idealiști, sunt visători, sunt generoși cu toată lumea. Ei se atașează de oamenii care îi iubesc, dar nu devin niciodată posesivi și dominatori în dragoste, de aceea nu pot fi niciodată geloși. Ei pot iubi, dar, dacă dragostea se termină se desprind ușor din relația respectivă și nu se consumă cu gelozii inutile. Vărsătorul este un spirit liber și generos, de aceea nu rămâne încordat în resentimente inutile față de o iubire pierdută.

Zodia Pești, gelozie patologică 

În pofida aparențelor, în pofida faptului că par liniștiți și că dețin controlul atunci când suferă din dragoste, Peștii sunt deosebit de geloși. La acești nativi, există riscul ca gelozia să devină patologică, să se împletească cu ura și să le facă atât de mult rău, încât să distrugă multe în jurul lor. În mod surprinzător, nativul din Pești îl poate ierta pe cel care l-a trădat din dragoste, dar îl va chinui zi de zi cu geloziile și răzbunările lui subtile. El nu va înceta niciodată să fie gelos și nu va mai avea niciodată încredere în cel care a călcat o dată strâmb, chiar dacă acesta face totul pentru a-și răscumpăra greșeala.

 

Taguri: