Topul celor mai memorabile cupluri din serialele turcești. Protagoniștii au cucerit inimile telespectatorilor prin poveștile lor de dragoste

Autor: Diana Bostan

Topul celor mai îndrăgite cupluri din serialele turcești.

Sursa: Captură IMDB

Serialele turcești au cucerit inimile telespectatorilor din întreaga lume, aducând în prim-plan povești de dragoste captivante, trăiri intense și cupluri memorabile.

Cu o chimie impecabilă între protagoniști și intrigi captivante, aceste perechi reușesc să creeze emoții intense și să atragă milioane de telespectatori. De la iubirea pură la relațiile complicate și pline de provocări, iată cuplurile din serialele turcești care au devenit favoritele publicului!

Citește și: Cine este și câți ani are Rojbin Erden, care joacă rolul Asi, în serialul „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal D! Iată care este a două mare pasiune a superbei actrițe, dincolo de platourile de filmare

5. Miran și Reyyan – „Hercai”

Într-o poveste de răzbunare transformată în dragoste adevărată, Miran și Reyyan, interpretați de Akın Akınözü și Ebru Şahin, au cucerit telespectatorii cu evoluția relației lor. De la ură la o iubire imposibil de negat, acest cuplu a rămas în inimile fanilor datorită chimiei lor de pe ecran. Serialul „Hercai” a ținut cu sufletul la gură și telespectatorii Kanal D, aceștia fiind captivați de povestea lor.

4. Sancar și Nare – „Fiica Ambasadorului” (Sefirin Kızı)

Un alt serial de succes difuzat de Kanal D, „Fiica Ambasadorului”, a captivat publicul prin relația dintre Sancar, jucat de Engin Akyürek, și Nare, interpretată de Neslihan Atagül. Relația lor, marcată de secrete și trădări, a reușit totuși să treacă peste obstacole, transformându-i într-un cuplu iconic.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Citește și: „Inimă rebelă”, în top 5 cele mai populare producții din Turcia! Câte stele are pe IMDb serialul care va rula din 2 octombrie la Kanal D

3. Ferit și Seyran – „Golden Boy” (Yalı Çapkını)

Povestea lor de dragoste, plină de pasiune și conflicte, ține publicul cu sufletul la gură. Ferit, jucat de Mert Ramazan Demir, și Seyran, interpretată de Afra Saraçoğlu, au devenit rapid unul dintre cele mai iubite cupluri din serialele turcești datorită chimiei irezistibile dintre ei și scenelor intense.

2. Can și Sanem – „Vis de iubire” (Erkenci Kuş)

Plin de umor și romantism, Can și Sanem au reușit să creeze un cuplu fermecător. Can Yaman, în rolul fotografului aventurier, și Demet Özdemir, în rolul tinerei visătoare Sanem, au devenit rapid favoriții fanilor, datorită momentelor comice și chimiei naturale dintre ei.

1. Kemal și Nihan – „Dragoste infinită” (Kara Sevda)

„Dragoste infinită” este unul dintre cele mai de succes seriale turcești difuzate de Kanal D. Povestea tragică dintre Kemal, jucat de Burak Özçivit, și Nihan, interpretată de Neslihan Atagül, a emoționat milioane de telespectatori. Sacrificiile și luptele lor pentru iubire i-au transformat într-un simbol al pasiunii și devotamentului.

Citește și: Top 11 seriale turcești care au apărut în anul 2024, potrivit IMDb!

Aceste cupluri au reușit să aducă magia dragostei pe ecranele telespectatorilor, iar poveștile lor continuă să fie urmărite și apreciate la nivel global, consolidând succesul serialelor turcești în lumea întreagă.