TOPUL celor mai PLANGACIOASE vedete din showbiz-ul autohton!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 03 oct 2020, 00:35

Paparazzi le-au surprins pe vedete in cele mai vulnerabile momente! Se pare ca starurile nu isi pot stapani lacrimile, chiar daca se afla in public!

Sylvia a varsat lacrimi de crocodil, in plina strada! Doar ea stie ce a suparat-o ATAT de tare. Saracuta Daniela Crudu, chiar daca a iesit in club, la distractiee, au napadit-o gandurile si a dat frau liber…lacrimilor.

In general, motivele pentru care plang divele sunt…dezamagirile in dragoste! Corina Caragea a fost surprinsa cand se certa cu fostul ei iubit. El a incercat sa o impace, dar ei i-au curs … siroaie de lacrimi! Si blonda Marina Dina, suparata foc, a plans cu sughituri chiar in mijlocul strazii!

Si stati sa vedeti CAATE mai plang dupa fostii iubiti.

Isi spun ofurile in platourile emisiunilor si deodata ochii lor devin impanziti de lacrimi! Biana Dragusanu nu s-a putut opri din plans! Andreea Mantea a varsat rauri de lacrimi pentru Stefan Stan, iar Gina Pistol a suspinat dupa libanezul Nicola..##VIDEO125099##

Si Zavooo, oricat o vedeti de stapana pe sine… are momente in care lasa garda jos... La fel si Oana Roman!
Si…barbatii plang cateodata! Liviu Varciu NU de putine ori, in fata camerei, a varsat…lacrimi de iubire!

Nimeni nu se astepta ca Alexandru Ciucu sa se emotioneze atat de tare cand vorbeste despre fiica lui, cat
despre Pitbull Atodiresei, luptatorul a demonstrat ca doar in ring este… fioros.

Mai nou, in cadrul show-urilor de talente, artistii raman profund impresionati! Antonia se emotioneaza pana la lacrimi, Stefan Banica Junior da si el frau liber emotiilor, iar Brenciu…plange de mama focului atunci cand vreun concurent ii atinge coarda sensibila!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.