TOPUL jucariilor! Iata ce isi doresc in ziua de astazi copiii

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:47

Au trecut vremurile cand copilaria insemna o papusa de carpa, un ursulet de plus si o masinuta de tabla. Acum, altele sunt jucariile si pretentiile copiilor.

Si niciun parinte nu se poate pune cu dorintele micutilor, mai ales cand copiii sunt cei care fac topul jucariilor! Ce ar fi copilaria fara jucarii? Un fel de masa de pranz fara deliciosul desert! Copiii nostri stiu cel mai bine acest lucru asa ca e suficient sa ii lasi in fata rafturilor doldora cu jucarii si linistea se asterne in familie!  

Andrei nu are mai mult de cinci ani, dar e doctor in materie de jucarii! In magazin se simte ca la el acasa.

Stie clar unde gaseste masinutele preferate, dinozaurii, testoasele sau jocurile de construit. Astazi a descoperit masina inteligenta condusa cu ajutorul unei bratari.

Nici cea cu volan nu-i displace, insa pustiul  adora dinozaurii si supereroii. Cu atatea tentatii in jur, e aproape imposibil sa nu plece din magazin fara o jucarie noua. Priviti-l cat de repede ajune cu ea la casa. Si cand copilul isi doreste, parintele plateste caci vorba aceea, daca el n a avut macar odrasla lui sa aiba.


Mario e incantat de noua jucarie descoperita! O masinarie isteata care ii ghiceste gandurile, si pe care multi dintre prietenii lui o au deja. Cu ochii mari si curiosi si mainile inclestate de pantaloni, Mario raspunde prompt. E nerabdator sa afle daca gandurile ii pot fi citite de jucaria vorbitoare.

In spatele bucuriei sincere pe care o jucarie i-o poate oferi unui copil, stau, adesea, cifre de afaceri uriase.
Fetitele au alte preferinte. Acum este randul masinii de cusut cu ajutorul careia fetita viseaza deja la tinutele pe care le vor imbraca papusile pe care le are acasa.

Catelul pe care il plimb a ajuns si el la inima celor mici. Ce te faci insa, atunci cand copilul primeste o jucarie care nu este originala? Sa nu credeti ca daca sunt mici, copii nu pot face diferenta intre o jucarie originala si una de contrabanda.
Ascultati-l pe acest baietel.
##VIDEO126938##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri: