TOPUL vedetelor care s-au dezbracat pentru CELEBRITATE VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:56

Cand vine vorba de pozat nud, toata lumea stramba din nas. Daca ne gandim insa ca in celebra revista cu iepuras au aparut multe din marile vedete ale lumii, parca ne gandim de doua ori.

 Exista vedete, despre care ai fi jurat ca nu vor aparea vreodata nud, intr-o revista pentru iepurasi! E de necrezut cum unele dintre cel mai cuminti si serioase vedete si-au dat hainele jos…pentru pictoriale incendiare!

Pe locul 5 in topul divelor, care ne-au surprins cu aparitia in reviste dedicate exclusiv barbatilor, o gasim pe voluptoasa Kim Kardashian. Cei drept ea este o diva indrazneata, insa am ramas SURPRINSI ca a pozat in Playboy, desi nu e trasa prin inel! Photoshopul clar…a ajutat-o! Iubita lui Kanye West, fara haine, a stat in fata fotografilor ba pe spate, ba pe fata, ba
in genunchi, mai exact in toate pozitiile! Rar vedem o femeie cu forme plinee, in paginile acestei reviste, insa…ce nu e in stare sa faca Kim Kardashian pentru faima?! 

 Pe locul 4, pozitionam o blonda care a facut istorie in lumea cinematografiei, prin scena din pelicula…Basic Instinct! Aflati ca, pana sa invete sa puna picior peste picior, Sharon Stone a pozat nud in anul 1990. Uda si cu acel vino-ncoa irezistibil, actrita era extrem de sexy si atunci, cu o silueta ireprosabila si o naturalete iesita din comun.
Poate ca si pictorialul din cunoscuta revista pentru adulti a ajutat-o sa ia castingul pentru rolul din Basic.

 Tare surprinsi am fost cand am vazut ca si membra Spice Girls, Geri Halliwell, a pozat pentru faimoasa revista! Am plasat pe locul 3 pictorialul ei nud, din mai 1998, in care Geri, cu o fata inocenta, un corp uniform si bine lucrat… NU zambeste in nicio poza. Oare nu se simtea confortabil sau… i se parea ca e mai interesant sa ia atitudinea suparatei sale college Victoria BecKham?! Ntz ntz ntz

Argintul il primeste simpatica Drew Barrymore, actrita
preferata a regizorilor americani, in materie de comedii. In cazul ei, aparentele inseala, caci desi pare copilaroasa, Drew emana prin toti porii aer de femeie fatala! A pozat in revista pentru barbati, in anul 1995 tot intr-un rol de fetita inocenta, care mananca o acadea. Cu siguranta fanii nu s-au gandit la ce gust are bomboana, ci s-au bucurat sa ii admire..tatuajele de pe abdomen si posterior.

 Si zau ca la cea care primeste aurul in topul nostru, nici ca v-ati fi gandit vreodata ca o sa aiba curajul sa pozeze nud.
Pe locul 1 gasim una dintre cele mai rafinate si stilate vedete de la Hollywood: Charlize Theron! Chiar daca nu ti-ai fi imaginat-o niciodata dezbracata complet in paginile unei reviste, iata ca mai exista si minuni. Charlize a acceptat sa se pozeze nud pentru revista cu iepuras in mai 1999. In acea vreme, frumoasa actrita parea mai pustoaica, pozele erau destul de artistice, iar blonda avea un corp de senzatie si o frumusete covarsitoare!