Topul vedetelor cu cele mai luxoase proprietati! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:52

Pentru urmatorul material trebuie sa va inarmati cu mult sange rece, pentru ca ceea ce va vom prezenta va va provoca cu siguranta un mic infarct: vedetele si ale lor conace de milioane de dolari.

Chiar daca isi permit luxul de a locui in orice colt al lumii si de a petrece zile de vis pe cine stie ce plaje sau statiuni exclusiviste, vedetele tot spre casa trag! A lor, home sweet home le asteapta intotdeauna cu portile deschise! In acest material ne-am hotarat sa nu folosim diminutive, caci totul e grande! Muuuy grande! Vorbim de palate si conacuri in valoare de milioane de dolari!

Cantareata Celine Dion locuieste intr-un adevarat mansion, in Florida! Impreuna cu sotul si cu gemenii ei se lafaie pe o proprietate de 10.000
de metri patrati. Constructia este decorata numai in alb si negru, iar curtea atrage cu adevarat atentia, prin fascinantul parc de apa! Se consuma atat de multa apa pentru buna functionare a acestuia, incat vecinii s-au plans de…seceta! Conacul impresionant al cantaretei valoreaza nu mai putin de 20 de milioane de dolari.

Daca n-a inceput sa va bata corason-ul din ce in ce mai tare, dupa ce ati vazut “umila casa” a lui Celine Dion, stati sa o vedeti pe urmatoarea.
Doamna televiziunii din America, Oprah Winfrey, nu ar fi putut sa locuiasca intr-o casa oarecare! Doar un palat ultra luxos e demn de-o miliardara ca ea! A dat nu mai putin de 52 de milioane de dolari pentru proprietatea ei de 23.000 de metri patrati, din Montecito, statul California. Credem ca nu s-a chinuit Oprah atat de mult sa stranga acesti bani, pe cat s-a chinuit gradinarul ei sa cultive o specie rara de trandafiri pentru gradina palatului.
Cu asta iese palatul in evidenta si cu…propriul “teahouse”. Mai pe romaneste, Oprah are o casa separata, unde isi serveste ceaiul, cand are ea chef.

Un cuplu care inca nu a cucerit Holywoodul, insa are toata Marea Britanie la picioare este cel format din Victoria si David Beckham. Manati de dorinta de a-i ajunge in popularitate pe Brad Pitt si Angelina, Beckham si Posh Spice fac tot ce le sta in putinta pentru a iesi in evidenta! Ultima bomba: isi vand conacul din UK si se muta in LA.
Resedinta, alcatuita din 7 dormitoare, mai multe piscine, o mica gradina zoologica, camera de snooker, sala de forta si doua terenuri de tenis, este pusa la vanzare pentru “modesta” suma de 28 de milioane de dolari! Fotbalistul si sotia se muta din aceasta bijuterie, intr-o casa la fel de luxoasa din Los Angeles, unde o sa-I aiba vecini pe Tom Cruise, dar si pe romanca noastra, Anastasia Soare.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.