Topul zodiilor de care trebuie să te ferești în 2022. Evită-le dacă ții la bunăstarea ta

Author: Bianca Irimia

Cele mai conflictuale zodii

Sursa: PixaBay

Zodii de evitat în 2022. De acești nativi să te ferești , daca îți dorești în viața persoane loiale, pe care să te poți baza.

Este important ce oameni avem alături și cui permitem să se apropie de noi, așa că ar fi bine să știm pe cine să evităm. Află cu ce zodii nu ar trebui să te încurci niciodată și cu cine nu trebuie să ai de a face deloc, pentru că nu va ieși bine.

Cele mai conflictuale zodii

Berbecii sunt făcuți pentru a se contrazice cu ceilalți și caută întotdeauna metode de a ieși în evidență.

Niciodată nu te vei putea desfășura așa cum vrei, pentru că vor încerca cu orice preț să te distragă și să nu te lase să ajungi acolo unde îți dorești. Nu se bucură pentru reușitele altora, chiar dacă și ei au parte de multe experiențe plăcute. Sunt invidioși și cred că sunt cei mai buni și, chiar dacă nu pot dovedi asta, îi trag în jos pe ceilalți doar ca să rămână ei în frunte.

https://www.kanald.ro/horoscop-capricorn-noiembrie-2021-din-cauza-pretentiilor-exagerate-acesti-nativi-ai-zodiacului-pot-avea-de-pierdut-20177449

Fecioarele pot fi prieteni foarte buni, dar asta doar în situații excepționale. Fecioarele sunt foarte pretențioase și nimic din ce faci nu le mulțumește. Oricât le-ai ajuta, oricât bine le-ai face, la un moment dat tot vor uita de momentele în care ai fost acolo pentru ele și te vor trăda cu prima ocazie.

Zodii de care nu vrei să te apropii

Balanțele par oameni buni la prima vedere. Într-adevăr, nativii sunt distractivi, amuzanți și îți dau o stare de bine când ești în prezența lor, dar doar atât. Nu te poți baza prea mult pe ei, pentru că sunt visători și nu se pot concentra pe nimic.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Vărsătorii sunt nativii care se cred mereu superiori celorlalți.

Nu consideră că oamenii din jurul lor se pot ridica la nivelul așteptărilor pe care le au, lucru din cauza căruia au foarte multe de pierdut. Chiar dacă sunt persoane inteligente, cu care ai ce discuta și pot susține o discuție coerent, nu este suficient. Superioritatea cu care îi tratează pe cei din jur îi face pe aceștia să fugă de ei.

https://www.kanald.ro/horoscop-sagetator-noiembrie-2021-surprize-mari-in-plan-profesional-pentru-acesti-nativi-20177377

Peștii sunt cei mai impulsivi din tot spectrul zodiacal. Un Pește nu gândește niciodată înainte să vorbească și aruncă cu tot felul de cuvinte grele. Deși le regretă ulterior, nu își dau seama și repetă greșeala la nesfârșit. În plus, uneori sunt mult prea ironici și fac glume pe seama prietenilor doar pentru a atrage atenția, deși oamenii nu apreciază astfel de gesturi.

 

Sursa: fresh24.ro

 

 

Taguri:

Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?