Tori Spelling, insarcinata pentru a patra oara

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 20 oct 2020, 11:10

Va mai aduceti aminte de celebrul serial "Beverly Hills, 90120"? Tori Spelling, una din actritele din rolurile principale este din nou insarcinata. Tori Spelling este fiica renumitului producator american Aaron Spelling. Fostul star din "Beverly Hills, 90120" este casatorita de mai multi ani cu actorul Dean McDermott. Cuplul are deja 3 copii, un baiat si doua fetite.

Tori Spelling este insarcinata in luna a cincea. Cel de-al patrulea membru va fi un baietel. Artista a fost atat de fericita la aflarea vestii ca va avea un baietel, incat a postat pe o retea de socializare un mesaj anuntandu-si fanii ca familia ei asteapta cu drag sosirea pe lume a unui "micut McDermott".

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Actrita

impreuna cu sotul ei au propriul reality show despre viata lor de familie, intitulat "Tori& Dean: Home Sweet Hollywood". Actrita s-a plans ca nu a mai avut timp de cand l-a nascut pe fiul ei cel mai, in urma cu 5 ani, sa revina la silueta care a consacrat-o. Ea si sotul ei au decis sa intrerupa filamrile pentru ca productia show-ului sa nu afecteze sanatatea lui Tori si implicit, a bebelusui care urmeaza sa vina pe lume.
Actrita a anunta-o ca cel mai probabil va relua filmarile in ianurie 2013.