Pentru blat:
Oua 8 buc
Zahar 230 g
Faina 250 g
Coaja si sucul de la 3 mandarine
Pentru crema:
Zahar 200 g
Lapte 200 ml
Oua 1 buc
Unt 400 g
Coaja si sucul de la 2 mandarine
Mod de preparare blat:
Se freaca galbenusurile cu zahar.
Se adauga coaja tocata marunt si sucul de mandarine si se amesteca.
Se pune faina si se incorporeaza albusurile batute spuma.
Se toarna compozitia intr-o tava pentru tort tapetata cu unt si faina.
Se coace 25-30 minute la 180 grade.
Mod de preparare crema:
Se amesteca intr-o cratita zaharul, oul, laptele si sucul de mandarine.
Se pune pe foc si se amesteca pana incepe sa fiarba.
Se ia de pe foc, se amesteca si se lasa sa se raceasca.
Se adauga putin cate putin peste untul frecat spuma cu coaja de mandarina.