Tort Duett, fara coacere. Desert incredibil in trei straturi

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 21 iul 2018, 18:16

Tortul Duett este din frişcă şi spumă de ciocolată, învelit într-o glazură de ciocolată irezistibilă.

INGREDIENTE PENTRU SPUMA DE FRIŞCĂ:

-10 g gelatină
-125 ml lapte
-200 ml frişcă lichidă
-60 – 90 g zahăr
-Vanilie

INGREDIENTE PENTRU CREMA DE CIOCOLATĂ CU FRIŞCĂ:

-10 g gelatină
-125 ml lapte
-200 ml frişcă lichidă
-60 – 90 g zahăr
-1 lingură cacao
-Vanilie

INGREDIENTE PENTRU GLAZURA DE CIOCOLATĂ:

-50 g ciocolată
-40 ml frişcă lichidă

MOD DE PREPARARE

Tapetam cu folie alimentară o formă de tort cu pereţii detaşabili cu diametru de 18 cm (putem folosi şi formă de silicon). Pentru prepararea spumei de frişcă, înmuiem gelatina în lapte, respectând instrucţiunile de pe pachet.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>

 

Taguri: