Tort Rafaello - un desert special! E gata imediat!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 19 sep 2020, 10:55

Iti place nuca de cocos? Invata sa prepari un tort delicios.

Ingrediente

250 g biscuiti populari
400 ml lapte de cocos
250 branza-crema Mascarpone
150 g unt
200 g zahar
8 g de gelatina granule
3 linguri lichior de cocos
20 bomboane Rafaello
60 g fulgi de cocos

Mod de preparare

Marunteste biscuitii la robotul de bucatarie si amesteca-i cu untul topit in prealabil.

Ia o forma rotunda de tort (detasabila) si toarna biscuitii pe fund, modelandu-i dupa forma ei si bag-o la frigider pana prepari umplutura.

Pune granulele de gelatina in apa si lasa-le cam 10 minute. Citeste continuarea modului de preparare pe kfetele.ro!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: