Tort rapid din pepene rosu
Cost estimativ: 30 lei pentru 6-8 persoane
Ingrediente
Un pepene rosu
150 ml frisca indulcita
150 g mascarpone
Coaja de la o portocala
150 g fulgi de migdale
Fructe proaspete pentru décor
Menta
Mod de preparare
Se taie marginile pepenelui pentru a lasa un miez cilindric ce va constitui tortul in sine.
Se sterge bine cu servet de hartie ca sa fie cat mai uscat, apoi se orneaza cu o crema.
Pentru aceasta, se amesteca crema de mascarpone cu coaja de portocala, apoi se incorporeaza frisca batuta cat mai bine.
Dupa ce se orneaza torul cu crema, se pun fulgi de migdale, fructe proaspete si menta proaspata.
Ingrediente
Un pepene rosu
150 ml frisca indulcita
150 g mascarpone
Coaja de la o portocala
150 g fulgi de migdale
Fructe proaspete pentru décor
Menta
Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti
Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”
Mod
de preparare
Se taie marginile pepenelui pentru a lasa un miez cilindric ce va constitui tortul in sine.
Se sterge bine cu servet de hartie ca sa fie cat mai uscat, apoi se orneaza cu o crema.
Pentru aceasta, se amesteca crema de mascarpone cu coaja de portocala, apoi se incorporeaza frisca batuta cat mai bine.
Dupa ce se orneaza torul cu crema, se pun fulgi de migdale, fructe proaspete si menta proaspata.