Torturi DE POVESTE! Patiserii realizeaza adevarate OPERE DE ARTA din martipan VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 06 nov 2020, 01:00

Pare ca am fi intr-un mic atelier de pictura, cu pensule si cu acuarele, insa mirosul de prajituri proaspat coapte si scoase din cuptor ne readuce imediat cu picioarele pe pamant.

Aici este raiul dulciurilor, iar doamna pe care o vedeti este o artista a torturilor din martipan. Din mainile si imagiantia ei ies adevarate opere de arta, delicioase.

 

Totul incepe de la un amestec de zahar, margarina si miere, mai exact martipanul care, treptat, prinde forme deosebite.

 

Mariana se simte un om implinit. Totul a inceput dintr-o joaca, acasa, cand i-a facut primul tort fiului sau.

Acum se poate lauda ca este unul dintre cei mai iscusti patiseri-artisti.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Totul se consuma, nimic nu se pierde.

Desi par reale, florile care impodobesc tortul sunt comestibile, create din zahar. Cu multa migala sunt vopsite petala cu petala, iar apoi sunt stranse intr-un manunchi ca sa capete forma unui superb trandafir.

 

Pentru ca pretentiile clientilor au crescut si patiserii au trebuit sa tina pasul. Adevarata provocare vine, insa, la torturile la comanda, personalizate. Dar, atat timp cat exista placere si talent, nimic nu mai sta in calea artistilor.

 

Taguri: