Tot autobuzul A INCREMENIT cand l-a vazut pe tanarul din imagine! Vezi MOTIVUL pentru care NIMENI nu a vrut sa se aseze langa el FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:43

Stim cu totii cat de aglomerate sunt mijloacele de transport la orele de varf.

Toate scaunele sunt ocupate iar calatorii stau sardina, incercand fiecare sa gaseasca cativa centimetri de bara de care sa se tina.

 

Cu toate acestea, in dimineata unei zile nimeni nu a indraznit sa se aseze langa tanarul din imaginea alaturata. Motivul este simplu. Toata lumea a ramas socata cand a observat ca barbatul, care se chinuia din rasputeri sa ramana treaz, era imbracat intr-o rochie.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

Nu stim daca era beat sau nu, cert este ca a oferit o imagine de neuitat celor care l-au vazut. Voi cum ati fi reactionat daca l-ati fi intalnit?

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.