Tot ce trebuie sa stii despre un biblioraft

Author: Bogdan Mihai Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 oct 2018, 17:14

Viata intr-un birou poate fi extrem de agitata si de stresanta.

Taskurile zilnice sunt contra cronomentru, fluxul de documente este mare, iar timpul de lucru este mereu limitat. Pentru ca lucrurile sa se desfasoare totusi intr-o maniera ordonata, angajatii apeleaza la un anumit model de biblioraft

In felul acesta, documentele sunt mult mai bine aranjate si sunt mult mai usor de gasit. Nu mai exista riscul pierderii sau ratacirii ceea ce aduce un mare punct in plus. Mai mult decat atat, bibliorafturile sunt folosite si pentru arhivarea documentelor vechi care nu mai prezinta niciun interes pentru angajatori. Acestea sunt depozitate intr-o arhiva si numerotate astfel incat in cazul in care este nevoie de scoaterea unui document, angajatii sa stie exact unde sa caute. 

Caracteristicile unui biblioraft 

Este realizat dintr-un carton rigid care rezista fara probleme trecerii timpului astfel incat documentele sunt in siguranta;

Mecanismul de prindere a documentelor este unul nichelat;

Cotorul este prevazut cu o eticheta unde pot fi notate informatiile generale necesare;

Dimensiunile unui model mic sunt 287 (L) x 318 (l) mm adica o capacitate de indosariere de pana la 320 coli;

Este prevazut cu un inel metalic care permite o prindere mult mai usoara.

Exista atat bibliorafturi mari, cat si bibliorafturi mici in functie de necesitate. Acestea sunt foarte usor de manevrat si de accesat motiv pentru care se utilizeaza in mod frecvent atat in structurile statului, cat si in cadrul companiilor private. Sortarea si ordonarea documentelor confidentiale se realizeaza mult mai simplu si mult mai usor, riscul de pierdere fiind unul egal cu 0. 

Intr-un astfel de biblioraft se pot atasa atat documentele perforate, cat si cele prinse in alonje sau asezate in folii de protectie. Gestionarea unui flux mare de acte si documente se va face mult mai simplu si mult mai rapid in felul acesta.

Comenzile se realizeaza atat online, cat si la numarul de telefon afisat pe site. In cel mai scurt timp, un curier va livra produsele direct la destinatar fara nici cel mai mic efort din parte clientilor. Calitatea produselor este una extraordinara, iar raportul calitate-pret este unul extrem de avantajos pentru potentialii cumparatori. 

Preturile practicate sunt unele extrem de avantajoase comparabil cu nivelul pieteii ceea ce reprezinta un mare punct in plus. Bibliorafturile sunt indispensabile oricarei companii motiv pentru care comenzile trebuie efectuate in timp util pentru a ajunge. 

Bibliorafturile se gasesc intr-o gama variata de nuante si culori pentru a fi astfel satisfacute pana si cele mai pretentioase gusturi. Firmele care au un logo personalizat, aleg sa isi indosarieze documentele in bibliorafturi de o singura culoare pentru a uniformiza modalitatea de lucru. 

O noutate pe piata o reprezinta garantia de pana la 2 ani oferita pentru mecanism. In cazul in care angajatii intampina anumite probleme in momentul prinderii documentelor sau in cazul in care mecanismul se strica, reprezentantii site-ului isi asuma obligatia de a oferi un model nou in schimb.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.