Tot mai mulți copii ucraineni sunt omorâți de soldații ruși! Soția lui Volodimir Zelenski face apel la umanitate: „Invadatorii ruși ucid copii ucraineni”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 07 dec 2022, 00:15

Tot mai mulți copii ucraineni sunt omorâți de soldații ruși! Soția lui Volodimir Zelenski face apel la umanitate: „Invadatorii ruși ucid copii ucraineni”

Sursa: Instagram Olena Zelenska

Soția lui Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, a transmis un mesaj dureros pe Instagram, în care atenționează lumea cu privire la copiii ucraineni, uciși în număr din ce în ce mai mare.

Soția președintelui Ucrainei, Olena Zelenska, a vorbit despre câteva dintre victimele minore ale atacurilor armatei ruse asupra Ucrainei și a făcut un apel disperat de a opri tot războiul, care a ajuns la a 12-a zi. 

Soția lui Volodimir Zelenski, Olena Zelenska, strigăt de disperare pentru copiii ucraineni omorâți de armata rusă: „Ocupanții ruși ucid copii ucraineni”

„Ocupanții ruși ucid copii ucraineni. În mod conștient și cinic. Kirill, în vârstă de 18 luni, din Mariupol, a fost dus de urgență la spital de părinții săi. A fost rănit de bombardamente, iar medicii nu au putut face nimic.

Alice din Okhtyrka. Ar fi putut împlini opt ani. Cu toate acestea, ea a murit în bombardament împreună cu bunicul ei, care o proteja. Polina din Kiev. Ea a murit în timpul bombardamentelor de pe străzile capitalei noastre, împreună cu părinții și fratele ei. Sora ei este în stare critică.

Citeste si: Mesajul lui Volodimir Zelenski după ce rușii au încălcat înțelegerea: ”Este o crimă! E un semnal clar că sancțiunile impuse Rusiei nu sunt suficiente”

Arseniy, 14 ani. Un fragment de proiectil i-a lovit capul. Medicii nu au putut ajunge la băiat sub focul de armă. Arsenii a sângerat până la moarte.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Sofia, 6 ani. Ea, împreună cu fratele ei de o lună și jumătate, mama, bunica și bunicul, au fost împușcați în mașina lor.

Familia a încercat să părăsească Nova Kakhovka. Trebuie să vă spun despre asta. Cel puțin 38 de copii au murit deja în Ucraina. Și această cifră ar putea crește chiar în acest moment din cauza bombardării orașelor noastre pașnice! Când oamenii din Rusia spun că trupele lor nu rănesc populația civilă, arată-le aceste imagini!

Citeste si: Vladimir Putin, măsură extremă pentru a nu fi asasinat chiar de unul dintre generalii săi

Arată-le chipurile acestor copii cărora nici măcar nu li s-a dat șansa să crească. Câți copii mai trebuie să moară pentru a convinge trupele ruse să nu mai tragă și să permită coridoare umanitare? Avem nevoie de coridoare în cele mai tari orașe din Ucraina chiar acum! Sute de copii mor acolo în subsoluri fără hrană și îngrijire medicală.

Soldații ruși împușcă familiile care încearcă să părăsească clădirile.

Ei ucid și voluntari care încearcă să ajute. Fac un apel la toate mass-media imparțiale din lume! Spune acest adevăr teribil: invadatorii ruși ucid copii ucraineni. Spune-le mamelor ruse- anunță-le ce fac exact fiii lor aici, în Ucraina. Arată aceste fotografii femeilor ruse- soții tăi, frații, compatrioții tăi ucid copii ucraineni! Să știe că ei sunt personal responsabili pentru moartea fiecărui copil ucrainean, deoarece și-au dat consimțământul tacit la aceste crime.
Către țările NATO: închideți cerul deasupra Ucrainei! Salvează-ne copiii, pentru că mâine îi va salva pe ai tăi!”
, a transmis Olena Zelenska, soția lui Volodimir Zelenski, pe Instagram, unde a postat și câteva fotografii dureroase din timpul războiului.