„Tot nr. 1 sunt peste toți”. Prima reacție a lui Florin Salam, după ce a fost dat afară de la o nuntă, deoarece nu cânta nimic de trei ore

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 21 apr 2023, 13:08

Imaginile au ajuns virale și, în mediul online, multă lume îi ia apărarea lui Florin Salam

Sursa: TikTok

Florin Salam a fost chemat să cânte la o nuntă din Craiova, doar că acesta, vizibil obosit, abia dacă a reușit să scoată unele sute, lucru ce nu a fost deloc pe placul nuntașilor, în special al celor care au scos bani grei din buzunar, pentru a-l aduce acolo.

O nuntă din Craiova, la care trebuia să cânte Florin Salam, a făcut înconjurul internetului, după ce manelistul nu a putut să cânt e și a fost trimis să își revină, pentru a putea să continue spectacolul.

Florin Salam, dat afară de la o nuntă din Craiova, deoarece nu putea să cânte

Florin Salam a fost chemat la o nuntă din Craiova, pentru a cânta, dar nu a putut lega prea multe cuvinte, motiv pentru care, unul dintre nuntași l-a luat de braț, l-a trimis în casă și i-a spus să

revină la cântat când se simte mai bine.

„Du-te înăuntru, acolo, până îți revii și, după aia, cânți. Păi ce facem aici? Stai de trei ore și nu cânți nimic?”, i-a spus acesta manelistului.

Imaginile au ajuns virale și, în mediul online, multă lume îi ia apărarea lui Florin Salam, spunând că totul este cauzat de oboseala resimțită în urma concertelor numeroase pe care le are.

Acest lucru a fost confirmat și de manelist, care a spus că este obosit din cauza programului încărcat.

Citește și: 14 ani de la moartea Fănicăi, fosta soție a lui Florin Salam. Fratele ei a transmis un mesaj răvășitor: "Nu te mai văd, nu te mai aud"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Pentru toți cei care mă iubesc și pentru cei care mă invidiază. Să cânți zi de zi, de dimineața până seara, nu este ușor”, a precizat acesta, pe rețelele de socializare.

Prima reacție a lui Florin Salam, după incidentul de la nuntă

În mediul online, atât persoane care îi apreciază muzica, dar și oameni care nu ascultă acest gen de muzică au spus că se observă că totul este cauzat de oboseală și că era răgușit, motiv pentru care, nu ar trebui să fie pus la zid pentru

ceea ce s-a întâmplat.

Citește și: Ce s-a întâmplat, de fapt, între Florin Salam și Emil Rengle? Motivul pentru care a refuzat să mai apară în videoclipuri de manele

„Cam așa se aude Florin Salam când abia se trezește... În fine, puteți să vorbiți cât vreți și cum vreți. Tot nr. 1 sunt peste toți. Și pentru voi, care v-am distrat și încântat atâta timp.

Când nu mai puteți de invidie, așa sunt eu când mă trezesc”, s-a apărat Florin Salam, într-un mesaj postat pe TikTok.

„Toţi trag de el pentru că-l vor la evenimente. El încearcă să-i mulțumească pe toţi pentru că iubește ceea ce face”, „Eu care nu ascult manele m-am uitat până la final și se aude clar ca e răgușit. Ați făcut vreodată laringită? Să nu poți să scoți un sunet? Răi sunteți”, au fost câteva din comentariile lăsate de mai multe persoane, în mediul online,