Total neașteptat! Ce nominalizări a făcut Szilard în această seară la Insula de 1 milion: „Nu mă așteptam deloc să fiu pe panou azi..”

Autor: Laura Macovei

Total neașteptat! Ce nominalizări a făcut Szilard în acestă seară la Insula de 1 milion: „Nu mă așteptam deloc să fiu pe panou azi..”

Sursa: Kanal D

La „Insula de 1 milion”, nominalizările sunt așteptate cu sufletul la gură de participanți. De data aceasta, Szilard, alesul ruletei, este cel care a trimis luptătorii în ring.

O nouă ediție, noi nominalizări. Szilard este concurentul ales, de data aceasta, de ruletă. Care este strategia sa și pe cine va trimite la următoarea probă?

Ce nominalizări a făcut Szilard în această seară la Insula de 1 milion

Szilard a ales să concureze alături de alți patru bărbați și este hotărât să câștige cât mai multe brățări. 

„M-am nominalizat pe mine, pentru că este o posibilitate pentru mine, ca să urc mai sus și să obțin mai multe brățări.

Această competiție îmi oferă această posibilitate.

Citește și: Isabela și Adina, reglare de conturi în Arena la "Insula de 1 milion": “Arma mea e creierul!”

L-am nominalizat pe Mihai, pentru că are 2 brățări și astfel ajung din nou să am imunitate pe insulă. În nominalizez inclusiv pe Liviu, pentru că, după cum am spus, în noaptea în care am stat izolat în cort, am realizat că limita este cerul și dacă Mihai este un om foarte înalt, la fel și Liviu este foarte înalt.

Chiar dacă are o singură brățară, consider că o să fie un joc fair-play. Ultima persoană pe care o nominalizez este Denis. M-am gândit și la Variu, dar el face parte din tabăra noastră și vreau să lupt împotriva persoanelor din alte tabere. Scopul final e să cuceresc brățări.

Mi-ar plăcea să-l văd pe Mihai plecând acasă, pentru că are 2 brățări și automat șansele mele să obțin imunitatea cresc,” a

declarat Szilard

Dacă Liviu și Denis au fost încântați de nominalizări și deloc surprinși, Bogdan a mărturisit că nu se aștepta la o astfel de decizie din partea lui Szilard.

Citește și: Filip, recent eliminat de la "Insula de 1 milion", verdict despre Sorin, concurentul care aruncă în aer tabăra Nordicilor: “Acesta este adevarul…”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Liviu: Nu mă așteptam să fiu nominalizat. În sfârșit a venit și momentul meu. Sunt aici ca să joc și ca să am mai mult brățări. E nevoie să lupt pentru ele.

Denis: Mi se pare o formulă corectă. Szilard a analizat foarte bine fiecare persoană în parte și a făcut un joc echilibrat.

Mihai: Nu mă așteptam deloc să fiu nominalizat. Mă așteptam să fie alți oameni, dar bucuria vine din altă parte. Bucuria vine că o să lupt cu oameni drepți, oameni juști și oameni pe care-i consider prieteni în momentul de față, chiar dacă sunt din tabere adverse.

Tudor: Strategic, e o alegere proastă, din punctul meu de vedere, pentru că avea o șansă să elimine oameni importanți. Nu prea am înțeles strategie, dar mi-am dat seama că Szilard merge după brățările lui Mihai.

Insula de 1 milion continuă în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 21:00 și luni, de la ora 20:00, doar la Kanal D.

Urmăriți întregul moment al nominalizărilor, dar și reacțiile celor aleși de Szilard, în videoclipul de mai jos: 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.