Totalul de accidente care au avut loc de când s-a redeschis Pasajul Unirii din București. Astăzi a avut loc, probabil, cel mai grav

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 12 ian 2023, 18:48

Astăzi a avut loc, probabil, cel mai grav

Sursa: Facebook Daniel Băluță

De când a fost redeschis Pasajul Unirii, au avut loc foarte multe accidente din diverse cauze, la intervale scurte de timp.

De când s-a redeschis Pasajul Unirii din Capitală, accidentele au avut loc în lanț. Până acum, cinci autoutilitare au rămas blocare la intrarea în pasaj și o mașină a luat foc complet. Astăzi, a avut loc unul dintre cele mai grave incidente. Un autocar a fost strivit de limitatorul de înălțime, iar un pasager a murit. 

Totalul de accidente care au avut loc de când s-a redeschis Pasajul Unirii

De la reinaugurarea Pasajului Unirii din București, două autocare au rămas blocate în pasaj pentru că nu au ținut cont de limita de înălțime, asta la doar două zile după ce au fost finalizate lucrările de reabilitare.

Citește și: BREAKING NEWS! Accident mortal la intrarea în Pasajul Unirii: o persoană a murit, iar alte 22 de victime au fost transportate la spital, după ce un autocar plin cu pasageri a lovit limitatorul de înălțime VIDEO

Pe data de 9 septembrie 2022, un tir a rămas blocat în Pasajul Unirii, reușind să rupă delimitatorul de înălțime. În urma acestui incident, traficul a fost restricționat în pasaj.

Pe 21 septembrie 2022, o camionetă cu o greutate de 7,5 tone a rămas blocată în Pasajul Unirii din Capitală, pe prima bandă de mers dinspre Universitate către Bulevardul Dimitrie Cantemir.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Pe 26 septembrie 2022, un alt autocar a rămas blocat din cauza delimitatorului de înălțime.

Pe 18 octombrie 2022, sute de oameni au rămas blocați în pasaj, după ce o mașină în care se aflau trei adulți și un bebeluș a luat foc în mijlocul drumului. Benzile s-au umplut cu vehicule, iar pompierii cu greu au ajuns la fața locului. 

Citește și: „Ne-a luat ca pe popice”. Cine este Cosmin, băiatul de 11 care a murit în Petroșani, după ce a fost lovit în plin de un tânăr beat și fără permis

Pe 20 octombrie 2022, un autocar, al patrulea la număr, a rămas blocat în delimitatorul de înălțime de la intrarea în Pasajul Unirii din Capitală.

Ultimul incident a avut loc astăzi, 23 decembrie 2022. O persoană a murit

Astăzi, pe 23 decembrie 2022, un autocar în care se aflau 47 de cetățeni greci s-a izbit de delimitatorul de înălțime care, ulterior, s-a prăbușit peste vehicul și a ucis un pasager.