Toti au ras de ea cand au auzit ca vrea sa-si cumpere un AUTOBUZ, insa au ramas muti de uimire cand au vazut la ce i-a trebuit!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:02

Tanara din materialul video de mai jos si iubitul ei au cumparat un autobuz care fusese folosit pentru a transporta elevii la scoala.

Automobilul a suferit o transformare senzationala, devenind atat casa, cat si mijloc de transport. Masina a fost dotata cu utilitatile necasare unei locuinte cum ar fi aragaz, frigider, si apa, toaleta, camera de zi si dormitor, iar noii proprietari l-au renovat in asa fel incat ai senzatia ca ai pasit intr-o locuinta. Interiorul este simplu, dar foarte cald, iar automobilul le este si casa si mijloc de transport de mai bine de patru ani.

Noii proprietari sunt foarte incantati de alegerea facuta!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.