Toti au vazut ca e insarcinata, dar le-a ascuns un detaliul care i-a lasat cu gura cascata! Momentul in care le-a spus adevarul despre cel de-al patrulea copil al ei

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 01:24

Familia Howell era plina de baieti.

Cei doi soti aveau deja trei copii, in momentul in care doamna Howell a ramas insarcinata cu cel de-al patrulea copil. In plus, toti copii fratilor ei erau baieti.

Femeia a decis sa isi tina familia in suspans pe perioada sarcinii. Toti erau siguri ca cel de-al patrulea copil va fi, bineinteles, tot un baiat, dar, cand au venit in vizita, rudele au avut parte de un soc: in sfarsit, aveau o fata!

Urmareste in clipul de mai jos reactia geniala! Pe fetele lor se citeste bucuria! Cu siguranta, fetita va fi o printesa, rasfatata de trei

frati mai mari si 6 verisori!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.