„Toți avem îngeri păzitori”. Ce rol a jucat actorul Ștefan Iordache în cariera Sandei Ladoși. Artista, dezvăluiri emoționante din urmă cu 30 de ani

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 10 mar 2024, 23:37

Sanda Ladoși la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Sursa: Captură KANAL D „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Sanda Ladoși, una dintre cele mai îndrăgite și apreciate voci din România, a făcut o serie de dezvăluiri emoționante, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Artista a vorbit despre cariera și despre relația ei cu actorul Ștefan Iordache.

Sanda Ladoși și regretatul Ștefan Iordache au rămas în inimile ascultătorilor chiar și după 30 de ani de la interpretarea unora dintre cele mai frumoase și apreciate șlagăre ale vremii respective. Artista a făcut mai multe dezvăluiri în legătură cu colaborarea dintre ea și regretatul artist, dar și cum a ajutat-o asta în cariera sa.

Sanda Ladoși își amintește cu drag de Ștefan Iordache

În anii 1994 și 1995, Sanda Ladoși a obținut locul doi la Festivalul de la Mamaia, la creație șlagăre, după interpretarea pieselor ”Între noi mai e un pas” și ”Eu vreau să-ți spun că te ador”.  Piesele au fost interpretate în duet alături de actorul și cântărețul Ștefan Iordache. 

Sanda Ladoși a continuat colaborarea cu Ștefan Iordache și pentru albumul ”Nu mă iubi”,  lansat

în 1997. Cei doi au avut un real succes împreună, iar în anul 2007, Ștefan Iordache a povestit cum a auzit pe cineva exclamând într-o benzinărie ”Uite-l pe ăla care cântă cu Sanda Ladoși”.  În ciuda acestor afirmații, îndrăgita artista a susținut că a fost șansa ei să lucreze cu o asemenea personalitate, de la care a și învățat foarte multe lucruri.

Citește și: Ce fel de mamă este Sanda Ladoși pentru cei doi copii adolescenți pe care îi are. Chinurile prin care a trecut pentru a rămâne însărcinată

La 16 ani de la decesul lui Ștefan Iordache, Sanda Ladoși a făcut o dezvăluire emoționantă în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Artista a mărturisit că Ștefan Iordache a jucat un rol extrem de important în cariera ei și că lumea încă o oprește pe stradă să-i amintească de acele duete fabuloase din urmă cu 30 de ani.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

”A jucat un rol emblematic. Atâta timp cât după 30 de ani lumea mă oprește pe stradă să-mi spună de acele duete”, a spus Sanda Ladoși la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Artista îl consideră pe Ștefan Iordache un înger păzitor

Sanda Ladoși a menționat că toți avem îngeri păzitori în viață, iar pentru ea, regretatul Ștefan Iordache a fost și este un astfel de înger păzitor.

Ea a adăugat că la acest succes a contribuit și compozitorul Dan Iagnov, el fiind un element crucial în crearea duetului lor și a pieselor interpretate împreună.

Citește și: Biografie Sanda Ladoși: Vârstă, CV, carieră și surse de venit. Ce avere a reușit să strângă Sanda Ladoși

Sanda a subliniat importanța colaborării lor, afirmând că actul artistic în sine a fost realizat datorită acestui trio, evidențiind conexiunile semnificative care au fost posibile prin contribuția fiecărui membru.

”Noi toți în viață avem îngeri păzitori și eu așa l-am considerat, inclusiv compozitorul care ne-a compus această piesă, domnul Dan Iagnov. Datorită lui s-a creat acest duet, datorită lui există aceste piese. Dar tot datorită lui s-a creat acest trio între noi, prin care s-a realizat actul artistic în sine.Nu se putea unul fără celălalt”, a mai spus Sanda Ladoși.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.