Toti barbatii fug de ea cand vad ce obicei ciudat are. Nu o sa crezi ce tine aceasta femeie in mana! il poarta cu ea tot timpul

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 sep 2020, 10:45

La prima vedere fata din imaginile alaturate pare cat se poate de normala, insa are un obicei ciudat, din cauza caruia toti barbatii fug de ea.

Victoria Andrews, in varsta de 22 de ani, este pasionata de papusile realizate astfel incat sa para a fi cat mai reale; ea are o colectie care valoreaza peste 40.000 de euro formata din 51 de exemplare si 100 de uniforme pentru ele.

Tanara este atat de absorbita de acest hobby incat, oriunde ar merge, fie la serviciu, fie la shopping, fie la o simpla plimbare, isi ia cu ea cel putin o papusa.



Papusile sunt si motivul pentru care Victoria nu a reusit pana acum sa aiba o relatie stabila.

"Toti barbatii cu care am fost pana acum s-au plans de ele. Imi spuneau ca li se pare ciudat si putin infricosator faptul ca, atunci cand ieseam, imi luam o papusa cu mine. Ei nu inteleg ca papusile imi ofera toata distractia pe care ti-o poate oferi un copil normal, fara a avea insa si responsabilitatile care vin pe langa", spune ea.


Cea mai ieftina papusa din colectia ei a costat 140 de euro, iar cea mai scumpa in jur de 1.200 de euro.

"Stiu ca sunt multi bani, insa cred ca sunt bani bine cheltuiti. Decat sa ies in oras, unde as putea cheltui si 150 de euro intr-o seara, mai bine strang bani pentru o noua papusa", este de parere Victoria.

Cum vi se pare obiceiul ei? Iata si o imagine cu cateva papusi din colectia ei:


Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”