Toti cei care o vad, izbucnesc in lacrimi! Cum arata fetita care a trait toata viata cu inima pe abdomen, sub un strat subtire de piele. FOTO

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 01:24

Virsaviya Borun e cea mai incredibila fetita pe care ai intalnit-o.

La doar 6 ani, Virsaviya canta, danseaza, vorbeste mai multe limbi straine si e la fel de adorabila ca orice alta fetita de varsta ei. Ceea ce e cu adevarat incredibil nu e cat de multe poate face intr-o singura zi, ci faptul ca ea traieste cu o boala rara, din cauza careia inima i s-a dezvoltat in afara corpului, pe abdomen, in loc sa fie protejata de cutia toracica.



Din acest motiv, Virsaviya este foarte curajoasa. Orice cazatura pe piept in timp ce danseaza o poate omora, dar fetita a decis ca are o singura viata si ca vrea sa si-o traiasca, asa ca isi petrece toata ziua cantand si dansand, la propriu.

Niciun doctor nu s-a incumetat sa o opereze, deoarece inima ei e foarte sensibila. Chiar si asa, cheltuielile medicale curente sunt mari, asa ca mama ei a deschis un cont pe un site de donatii, pentru fiica ei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”