Toti cei care o vad spun ca fetita aceasta are 3 ani.  Cand afla adevarata varsta raman UIMITI. Se intampla o data la 150.000 de nasteri

Autor: S.B. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 25 sep 2020, 17:45

Penelope Pickup a avut parte de un start in viata plin de probleme, dar asta nu o impiedica sa fie un copil normal.

Penelope este adesea confundata cu un copil de 2 sau trei ani iar Gianna, mama ei, s-a obisnuit sa le explice necunoscutilor care este adevarul. Fetita are, de fapt, 13 luni dar are 85 de centimetri inaltime si parul lung.

"Inainte sa inceapa sa mearga, lumea ma intreba de ce nu merge, pentru ca arata suficient de mare incat sa mearga", a povestit Gianna.

Penelope s-a nascut cu sindromul Beckwith Wiedemann, o tulburare de crestere care afecteaza unul din 13.700

de nou nascuti. Copiii trebuie sa faca ecografii ale rinichilor la fiecare 3 luni iar riscul de a face o forma de cancer in copilarie este mare.
La nastere, a fost diagnosticata si cu sindromul aspiratiei de meconiu. Meconiul este primul scaun al copilului, format din materialele ingerate de copil in perioada intra-uterina. Inhalarea acestor substante contaminate provoaca probleme respiratorii.

Micuta a avut nevoie de respiratie artificiala, care a preluat functiile plamanilor si ale inimii, salvandu-i viata.
In plus ea sufera si de hiperinsulina, reversul diabetului, care ii poate provoca probleme cerebrale.

Sansele ca un copil sa fier hieperinsulinic si sa sufere de sindromul Beckwith Wiedemann este de una din 150.000 de nasteri.

Just how she eats. Https://bloodsugarecmomagik.com for more.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

A photo posted by Gianna Pickup (@giannapickup) on

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.