Toți cei care urmăresc "Urzeala tronurilor" primesc 100 lire sterline! Cum se intra in posesia banilor

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 06 sep 2020, 21:25

O companie de asigurări din Marea Britanie a lansat, în premieră, o poliță de asigurare pentru spoilere.

În acest fel, toți cei care află din mediul online sau de la rude sau prieteni detalii din episoadele pe care nu le-au vizionat încă, pot fi despăgubite cu 100 de lire sterline.

Această sumă poate fi primită o singură dată de o persoană. Tot ce au de făcut cei care vor să primească despăgubirea este să explice într-un paragraf de 100 de cuvinte cum au aflat detaliile și să aibă o dovadă în acest sens.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„'Urzeala tronurilor' este unul dintre cele mai vizionate seriale ai ultimilor10 ani, iar cele mai noi epsioade ar putea aduce audiențe record.

În acest context, spoilerele au devenit o problemă, așa că am vrut să avem o asigurare prin care oamenii să primeasă despăgubire dacă ziua lor va fi ruinată de cei care le dezvăluie acțiunea din serial, înainte să apuce să vaă episoadele”
, a explicat Julia Alpan, directoarea departamentului de Marketing de la companie, potrivit publicației britanice mirror.co.uk.

 

Taguri:

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.