Toti invitatii au avut un soc cand au vazut asta: momentul in care mirele si-a luat la bataie mireasa de fata cu toata lumea, chiar la taierea tortului! Totul a fost filmat! Motivul este incredibil

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 14:53

Se spune ca ziua casatoriei ar trebui sa fie una dintre cele mai importante si mai fericite momente din viata unui cuplu.

Insa ceea ce trebuia sa fie un eveniment perfect s-a transformat intr-un adevarat dezastru pentru tinerii din imaginile alaturate. Filmuletul ii surprinde la momentul tortului, cand ei trebuie sa taie o felie si sa il guste, servindu-se reciproc.

Primul a fost barbatul, care i-a intins proaspetei sale sotii o lingurita cu tort, dupa care femeia a gustat. Nimic ciudat pana aici. Doar ca, atunci cand a venit randul ei, mireasa a vrut sa faca o gluma: cand omul era gata sa guste, ea schimba pozitia linguritei.

In cele din urma barbatul si-a iesit din pepeni si a facut un gest care a socat pe toata lumea: i-a dat sotiei o palma puternica peste mana. Nu stim ce a urmat, sau daca cei doi mai sunt casatoriti in prezent.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata imaginile: