„Toți l-au uitat!”. Dan Negru, fotografie de colecție alături de un renumit comentator sportiv! Mesajul transmis de prezentatorul TV

Autor: Diana Ghita

Ce s-a întâmplat cu Cristian Țopescu

Sursa: Instagram Dan Negru

Astăzi, Dan Negru a postat în mediul online o fotografie cu celebrul Cristian Țopescu și, odată cu aceasta, a transmis un mesaj foarte trist despsre el.

Pe pagina lui de Instagram, Dan Negru s-a arătat foarte revoltat de faptul că majoritatea oamenilor uită de personalitățile valoroase din țara noastră, printre care se numără și regretatul comentator Cristian Țopescu.

Ce mesaj a transmis Dan Negru despre Cristian Țopescu

Cristian Țopescu a comentat cu măiestrie meciurile de fotbal ale echipelor din Generația de Aur. De-a lungul carierei lui, acesta a dat dovadă de un mare talent și de o naturalețe exemplară.

De asemenea, prin efervescența lui, acesta a cucerit spectatorii care urmăreau, cu sufletul la gură, meciurile jucate de fotbaliști de renume din țara noastră.

Deși, în urmă cu mulți ani, acesta era iubit pentru carisma cu care prezenta fiecare joc, însă, în ultimii săi ani de viață, a fost dat uitării de majoritatea oamenilor, inclusiv de fotbaliștii ale căror meciuri le-a comentat cu drag.

Citește și: „Spre rușinea mea, îl uitasem” Dan Negru și Didi Prodan, fotografie de colecție, după meciul Generației de Aur! Numele fostului fotbalist român a fost scandat pe stadion

„Toți l-au uitat! Le-o spun cu reproș și celor din Generația de Aur. Vocea generației lor a fost Cristian Țopescu, dar l-au uitat și ei. Am propus ca la meciul de retragere măcar câteva secunde să i se pună vocea lui Țopescu în difuzoarele stadionului, și nu în pauza meciului, că el n-a comentat pauze pentru stadion. Goooool Româniaaaaa… Nu s-a putut. Ăștia suntem”,  scris Dan Negru, în postarea lui de pe Instagram.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Dan Negru a dezvăluit un episod din viața lui Cristian Țopescu

În continuarea mesajului său, prezentatorul de la Kanal D a ținut să dezvăluie o poveste tristă despre Cristian Țopescu, de pe vremea când lucra la Televiziunea Română. Din cauza dorinței lui de a deveni director general la televiziune, comentatorul sportiv a fost concediat, fără să îi fie apreciată munca depusă în cadrul instituției.

„Vă mai spun o poveste neștiută a vocii de aur: Eram în TVR în 1998, când Țopescu avea funcția de director adjunct și toată televiziunea îl susținea pentru funcția de director general. Nu doar că nu a fost numit director dar a și fost dat afară din televiziune și în locul lui a fost numit un oarecare.

Citește și: 5 ani fără Cristian Țopescu. Fiica comentatorului sportiv a pierit la scurt timp după acesta

Când noi am întrebat de ce un oarecare a fost pus în locul lui Țopescu ni se răspundea cu gestul clasic românesc: două degete puse pe umăr, în dreptul treselor.  Gooooooool Româniaaaaaaaa… Atâta s-a putut!”,  a mai scris Dan Negru în descrierea fotografiei în care apare alături de Cristian Țopescu.