Toti medicii l-au condamnat dupa ce au vazut acest filmulet socant! Ce ii facea un barbat unui bebelus de numai patru zile pentru a scapa de colici

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 07:33

Un chiropractician a postat pe Youtube un filmulet in care aseaza pe genunchi un bebelus de numai patru zile si incepe sa-i trosneasca spatele.

Chiropracticienii trateaza diferite boli inclusiv colicii, dupa cum sustin. In video-ul de mai jos, el tine fetita pe genunchi si isi face meseria in timp ce sta de vorba cu parintii micutei. El si explica si efectul acestei practici si cum o ajuta pe micuta. Toti parintii se intorc si povestesc cat de bine le este copiilor dupa ce le face a acest lucru. Dorm mai bine, sunt mai in forma si mananca mai bine.



Insa, exista o lunga dezbatere asupra acestui lucru. Medicii sunt deparere ca este un gest crud ceea ce fac chiropracticienii si nu sfatuiesc sa faca asa ceva copiilor lor sau lor insusi.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.