„Toți mușchii au paralizat”. Cu ce probleme de sănătate se confruntă soția lui Adrian Minune. Karmen Minune, dezvăluiri emoționante despre cea care i-a dat viață

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 16 feb 2024, 13:39

Karmen Minune a vorbit despre AVC-ul suferit de mama sa

Sursa: Instagram: Karmen

Karmen Minune face dezvăluiri șocante despre problemele de sănătate ale mamei sale. Artista a vorbit despre AVC-ul suferit de Cati Simionescu.

Karmen Simionescu și-a deschis inima și a vorbit despre momentul extrem de dificil pe care l-a trăit când mama sa, Cati, soția celebrului manelist Adrian Minune, a fost la un pas de a-și pierde viața în urma unui accident vascular cerebral (AVC).

Soția lui Adrian Minune a suferit un accident vascular cerebral

În cadrul emisiunii ”În oglindă cu Mihai Ghiță”, Karmen Minune a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat mama sa, Cati Simionescu.

În august 2021, Cati Simionescu, soția cunoscutului manelist Adrian Minune, a fost victima unui tragic accident vascular cerebral care a necesitat intervenție medicală imediată.

Cu toate că această situație ar fi fost suficientă pentru a pune la încercare familia artistului, necazurile nu s-au oprit aici pentru Cati. În urma investigațiilor, s-a descoperit că aceasta avea și un anevrism la nivelul capului. Confruntată cu o dublă provocare, soția manelistului a fost supusă unei intervenții chirurgicale de urgență într-o clinică din Istanbul, Turcia, unde i s-a montat un stent pe creier.

Această intervenție a fost vitală pentru salvarea vieții ei, iar familia Minune a trecut printr-un adevărat șoc în fața acestei duble amenințări.

Citește și: „Femeile se călcau în picioare” Cum a fost viața lui Karmen alături de Adrian Minune. Artista face dezvăluiri din viața de familie

Karmen Minune a relatat că, în timpul unei vacanțe, s-a întâmplat să sune acasă și să constate că mama sa nu răspunde.

A fost nevoită să sune de două ori și, când a reușit să vorbească cu ea, a observat că se afla pe un pat de spital. Inițial, a crezut că părinții săi s-ar putea afla într-o călătorie sau într-un hotel, dar din privirea mamei și din circumstanțele pandemiei de COVID-19 a realizat că situația era serioasă. În cele din urmă, artista a reușit să i-a legătura cu sora ei, fiind cea care a informat-o cu privirile la problemele mamei lor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

”Mama dormea și a vrut să se ducă la baie și nu a mai putut să-și țină echilibrul, a sunat-o pe sora mea, i-a zis: <<Mi-e rău, vino să stai cu mine>>.

Și în timp ce ele vorbeau la masă, mama a făcut AVC. Cu semipareză pe partea stângă sau dreaptă, nu mai țin minte. I-a căzut ochiul și gura, practic toți mușchii au paralizat ”, a dezvăluit Karmen, în emisiunea ”În oglindă” cu Mihai Ghiță.

Cati Simionescu a fost operată la un spital din Turcia

Artista a dezvăluit faptul că mama sa, după perioada dificilă, și-a revenit, dar era necesar ca aceasta să fie sedată cu pastile pentru a rămâne calmă.

Cu toate acestea, familia manelistului nu a putut să accepte situația și faptul că erau nevoiți să aștepte o ”minune”.

Pentru Karmen, era inacceptabil să stea deoparte și să vadă cum mama ei suferă. Având în vedere personalitatea activă a mamei sale, Karmen a decis să nu se limiteze și să facă orice este necesar pentru a-i asigura mamei sale sănătatea, chiar dacă acest lucru implică sacrificii majore. Singura dorință a vedetei era ca mama ei să fie bine, astfel că au ajuns la un spital din Turcia, unde Cati Simionescu a fost operată.

Citește și: „Când spun că am o zi bună, ceva trebuie să se întâmple”. Fiica lui Adrian Minune a mers de urgență la spital

”Și am ajuns în Istanbul, unde doctorii au putut opera acel anevrism. I-au pus un stent pe creier practic. Și așa s-a rezolvat problema. Dar au fost niște luni negre, eu am o gaură în memorie referitor la lunile alea ”, a dezvăluit artista pentru sursa menționată anterior.

Adrian și Cati Simionescu au construit o relație solidă care depășește 30 de ani, din care a rezultat o familie fericită și plină de iubire. Cuplul are trei copii: Karmen, Adriana și Adrian jr. Toți acești trei copii au moștenit pasiunea pentru muzică de la celebrul lor tată, intrând pe aceeași cale și continuând tradiția artistică a familiei.