Toti o intrebau cum de reuseste sa aiba pielea atat de fina la 67 de ani! Au ramas socati cand le-a spus CU CE se da pe fata: "Fac asta in fiecare zi!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:37

Din ce in ce mai multe femei apeleaza la tot felul de tratamente iesite din comun pentru a arata mai bine.

Spre exemplu, probabil stiti deja de de tehnica utilizata de Kim Kardashian, care isi injecteaza in fata propriul sange, pentru un ten fara cusur.

Nici celebrul Simon Cowell nu se lasa mai prejos. El foloseste o crema facuta din placenta de oaie. Femeia din imaginile alaturate are insa alta metoda ciudata pentru a lupta cu ridurile. Stella Ralfini, in varsta de 67 de ani, spune ca se da cu sperma pe fata si ca este foarte mandra de rezultate.



"Tratamentul este complet gratuit, nu ai nevoie decat un iubit. Sperma trebuie aplicata pe ten si lasata acolo timp de 15 minute. Dupa cum vedeti, functioneaza foarte bine, am un ten impecabil", spune ea.

Ea chiar a facut si o serie de clipuri pe YouTube, in care promoveaza metoda. Vi se pare normala?

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”