Toti prietenii lui sunt ingrijorati! Ce face Alex Velea in fiecare noapte

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 18:55

Cel care a remarcat primul ca Alex Velea are nevoie de doar cateva ore de somn pe noapte a fost Smiley.

##VIDEO105300##Fie ca era vorba despre o zi petrecuta in studio, sau una plina de concerte sau spectacole sustinute in locatii diferite, care necesitau deplasari de sute de kilometri, artistul a observat ca Velea nu are un program de odihna normal.

Ulterior, "detaliul" a fost sesizat si de dansatori si restul oamenilor din echipa, Velea ajungand in scurt timp sa fie invidiat pentru modul  in care isi organiza timpul de lucru si cel pe care il aloca pentru a-si incarca bateriile.




"Este fresh in permanenta, zambeste si face poante toata ziua. Pe noi ne ingrijoreaza pentru ca nu doarme! Adica, doarme patru ore pe noapte. Hai, uneori cinci! Da, este un lucru neobisnuit pentru un artist. Artistii lenevesc dupa concerte, le place sa se intinda la vorba si sa piarda timpul. Nu e insa si cazul lui. Sta cu ochii pe ceas toata ziua. Stie cand pleaca la sala, cand merge la studio, cand are filmari, cand are repetitii.
E spirt, nimeni nu reuseste sa ii tina ritmul! Iar cand lucreaza la un album orele de somn se reduc la patru. Se consuma foarte mult, dar devine foarte creativ in perioada respectiva si dimineata mai vine cu cate o idee, si inca una, si tot asa"
, ne-a declarat o persoana din anturajul lui Alex Velea.( sursa wowbiz.ro)

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.