Toti raman socati cand il vad: i se spune OMUL PAPAGAL! El este barbatul care si-a taiat urechile si si-a modificat ochii pentru a semana perfect cu o pasare

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 24 sep 2020, 12:35

Imaginea alaturata a devenit virala in intreaga lume si a starnit dezbateri aprinse.

Ted Richards, un barbat in varsta de 56 de ani din Marea Britanie, a avut inca de mic o pasiune iesita din comun pentru papagali. Desi a detinut numeroase exemplare si stie aproape totul despre aceste pasari, omul a decis sa treaca la urmatorul nivel.

Astfel, el si-a propus sa isi modifice corpul, pentru a semana cat mai bine cu un papagal. Si-a tatuat ochii si pielea in urechi diferite si si-a implantat diverse lucruri in fata.



Modificarea suprema a fost insa taierea urechilor; el spune ca a facut acest lucru pentru a experimenta cat mai bine felul in care aud papagalii. Ted nu regreta lucrurile pe care le-a facut si spune ca aceasta transformare este cel mai bun lucru care i s-a intamplat pana acum.

Voua cum vi se pare gestul lui?


Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”