TOTUL despre Codin Maticiuc. Reporterii D-Paparazzi i-au luat un interviu in EXCLUSIVITATE!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 04 oct 2020, 00:20

Umbla prin cele mai exclusiviste cercuri din lume, nu-i strain de bauturile fine sau de petrecerile cu staif de pe Riviera Franceza.

Ii plac femeile greu de cucerit si iubeste distractia. Nu ati ghicit despre cine e vorba? Despre craiul Codin Maticiuc! Asa se descrie cel mai vanat burlac din Romania! El este Codin Maticiuc, barbatul dupa care mor toate femeile. Am vrut sa vedem de ce e maai cu mot, asa ca i-am facut o vizita chiar la el acasa.

A marturisit ca a scris o carte, intitulata sugestiv "Consumatorul de suflete".

Cartea e plina de sex, alcool, droguri, bani si exclusivism. Sursa de inspiratie? Viata lui, bineinteles! N-a folosit identitatea reala a personajelor, dar sigur multe lucruri au fost exact asa cum le-a trait.

Baiatul asta de bani gata are insa reputatie de mare june. E magnet pentru domnisoarele celebre si dornice de viata de lux. Asa ca tainele amorului le detine pe deplin! Pe lista lui se gasesc nume precum Gina Pistol, Anna Lesko, Ana-Maria Ferent si cate si mai catee.

Noi stim vreo 11 doar din lumea mondena, insa Codin Maticiuc a redus cu mult lista la doar trei personaje.

La cata cerneala a curs despre idilele lui suntem aproape siguri ca numarul este peste 100, dar Codin a apelat la sarcasm ca sa evite galant raspunsul.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

##VIDEO123216##