TOTUL despre varianta Epsilon a coronavirusului. Noua variantă de coronavirus, mai rezistenă la vaccinuri

,
varianta epsilon covid
Noi informatii despre varianta Epsilon a coronavirusului[Sursa foto: Unsplash]

Varianta Epsilon a coronavirusului a fost confirmată de cercetători și este considerată mai rezistentă la vaccinuri decât celelalte variante COVID-19. Află totul despre varianta Epsilon a coronavirusului.


In articol:

Varianta Epsilon a coronavirusului este cea mai nouă descoperire a cercetătorilor și deja stârnește îngrijorări în rândul oamenilor de știință.

Iată tot ce trebuie să știi despre cea mai nouă variantă a coronavirusului  și care este motivul pentru care reprezintă o amenințare pentru sănătatea oamenilor.

Varianta Epsilon a coronavirusului, un nou pericol. Ce au descoperit oamenii de știință?

Varianta Epsilon a coronavirusului a fost descoperită de biochimistul Matthew McCallum, acesta publicând mai multe informații despre această variantă a coronavirusului în revista Science. Dacă până acum oamenii de știință și specialiștii din domeniul medical erau preocupați de varianta Delta a coronavirusului, acum, toate privirile se întreaptă către varianta Epsilon a coronavirusului.

Cele mai noi informații legate de varianta Epsilon a coronavirusului arată că aceasta ar fi rezistă la vaccinurile anti-Covid-19 existente în prezent, chiar mai rezistenă decât varianta Delta a COVID-19, ceea ce o transformă într-un real pericol pentru oameni.

Varianta Epsilon a coronavirusului. Unde a apărut pentru prima oară?

Despre varianta Epsilon a coronavirusului   se știe că a apărut pentru prima oară în California, Statele Unite.

Studiile desfășurate până în prezent au arătat că varianta Epsilon a coronavirusului prezintă deja trei mutații și este rezistentă în special la vaccinurile cu ARN mesager, mai exact la vaccinurile anti-Covid-19 produse de Pfizer și Moderna. 

Pentru a descoperi că varianta Epsilon a coronavirusului este rezistentă la cele două vaccinuri, dar și la anticorpii produși de organism în urma infectării cu noul coronavirus, oamenii de știință au analizat plasma colectată de la 15 persoane care au fost vaccinate cu ambele doze de vaccin Moderna, dar și 33 de persoane vaccinate cu serul produs de Pfizer-BioNtech și 9 persoane care

au trecut prin boală și au dezvoltat anticopri.   

varianta epsilon
Specialiștii sunt de părere că varianta Epsilon este cea mai rezistentă la vaccinuri[Sursa foto: Unsplash]

Citeste si: Lovitură puternică pentru tineri! Valul 4 al pandemiei afectează în mare parte populația tânără. Situația este dramatică la nivel național

Varianta Epsilon a coronavirusului. Cât de răspândită este noua variantă a coronavirusului?

În timp ce varianta Delta a noului coronavirus face ravagii la nivel mondial, în foarte multe state devenind varianta de coronavirus dominantă, specialiștii au anunțat că varianta Epsilon a coronavirusului nu este atât de răspândită la momentul actual, chiar dacă a fost descoperită la începutul anului

2021. În Europa, această variantă nu este atât de răspândită, fiind înregistrate cazuri doar în Danemarca, Germania, Irlanda, Franța, Elveția, Țările de Jos, Spania, Norvegia, Suedia, Finlanda, Italia și Belgia.

Cu toate acestea, oamenii de știință atrag atenția că oamenii ar trebui să ia în serios campaniile de vaccinare, având în vedere că aceste variante de COVID-19 pot provoca o mulțime de îmbolnăviri, agravând situația din spitale și ducând la apariția unui nou val de coronavirus. Specialiștii au afirmat în repetate rânduri că pandemia de coronavirus nu a ajuns la final și că este nevoie în continuare de atenție maximă și de respectarea măsurilor de protecție.

Citeste si: Românii pot beneficia de imunitate pe viață împotriva Covid-19. Alexandru Rafila a dezvăluit toate detaliile

 

Citește-ne pe
Citește și:

Valul 5 al pandemiei lovește prima țară din lume. Virusul Delta a făcut ravagii la nivel național

Analiză zdrobitoare: criza politică şi inflaţia ridicată impun noi creşteri ale ratei dobânzii

BOMBA SUPREMĂ DESPRE VACCIN! Celebrul părinte Ciprian Grădinarul, duhovnicul oamenilor influenți, RUPE TĂCEREA! Este un SCANDAL fără precedent! Care este ADEVĂRUL

Decizia momentului! Masca de protecție ar putea deveni opțională in Marea Britanie! Cand intra in vigoare

Tara europeana care a ajuns in pragul valului 4 al pandemiei! Varianta Delta a coronavirusului reprezinta deja 33% dintre noile cazuri de COVID-19!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies