Patru frați luptă pentru supraviețuire și doar iubirea pe care și-o poartă reciproc îi poate salva. Vezi online episodul 1 din serialul turcesc Totul pentru familia mea - Adevărata frăție începe cu durerea împărtășită

Totul pentru familia mea- episodul 1: Adevărata frăție începe cu durerea împărtășită. Urmărește online povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați, rămași orfani.

Serialul le oferă privitorilor o serie de emoții puternice și spectacolul unor situații de viață în care ne-am putea regăsi fiecare dintre noi.

Telespectatorii vor avea parte de o poveste de familie extraordinară, în care patru frați rămași orfani luptă pentru supraviețuire.

Problemele celor patru frați din familia Eren, Kadir (interpretat de Halit Özgür Sări), gemenii de 17 ani Ömer Eren (Yigit Kocak) și Asiye (Su Burcu Coskun) și mezina familiei, Emel (Aylin Akpinar) încep după ce copiii își vor pierde mama, apoi, la scurt timp, tatăl. Iubirea și grija pe care o au unii pentru alții, sunt impresionante. Kadir, fratele mai mare, este dispus să-și dea viața de dragul fraților săi și singurul său scop este să aibă grijă de aceștia.

Ce vedem în episodul 1 al serialului Totul pentru familia mea: Adevărata frăție începe cu durerea împărtășită

In episodul 1 din “Totul pentru familia mea”, facem cunoșțință cu familia Eren, cu părinți simpli, muncitori, cu patru copii care țin foarte mult unul la celălalt. Cu toții își duc traiul cu decență și bun simț. Hatice și Veli, părinții celor patru copii, Kadir, Omer, Asiye și Emel, muncesc din zori și până-n seară ca să asigure traiul familiei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Oameni respectați și mereu dornici să-și ajute semenii, Hatice și Veli vor pași, fără voia lor, într-o situație care le va aduce sfârșitul. În tumultul evenimentelor sunt prinși cei patru frați care nici nu bănuiesc ca viață lor urmează a lua o întorsătură dramatică, greu de imaginat.

Urmărește Episodul 2 din Totul pentru familia mea AICI

Citește și: Vezi acum serialul turcesc “Totul pentru familia mea”, online, pe site-ul kanald.ro.

O dramă emoționantă

„Totul pentru familia mea” este o dramă emoționantă care urmărește povestea a patru frați: Kadir, Omer, Asyie și Emel. Aceștia trăiesc o viață modestă, dar plină de fericire și liniște alături de părinții lor, Hatice și Veli.

Viața lor este dată peste cap într-o dimineață tragică, când Hatice descoperă un secret întunecat care va schimba iremediabil destinele lor.

Serialul Totul pentru familia mea are o distribuție de excepție, alcătuită din actori talentați și apreciați în Turcia. Printre aceștia se numără Ahu Yağtu, Celil Nalçakân, Halit Ozgur Sari, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Su Burcu Yazgı Coşkun și mulți alții.

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy