Tânărul Ömer se apropie din ce în ce mai mult de familia lui reală și doar un pas îl desparte de a-și descoperi adevărată identitate. Vezi online subtitrat episodul 11 din Totul pentru Familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 11: ”Fii orice, dar nu dezamăgirea mea. Am multe și nu te-aș recunoaște”.  Urmărește online povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați, rămași orfani.

Ce se întâmplă în episodul 11 din Totul pentru Familia mea

În acest episod, lucrurile vor lua o întorsătură neașteptată pentru cei patru frați, Kadir, Omer, Asiye și Emel, deoarece vor ieși la iveală detalii neașteptate, care ar vor putea să le schimbe radical viața.

Kadir îl va înfruntă pe Tolga, tânărul rebel care avusese recent o altercație cu Ömer, pentru a încerca să îl pună la punct și pentru a-l determina să își retragă plângerea lansată împotriva fratelui sau. Însă lucrurile se vor precipită și cei doi se vor încăiera.

Pe de altă parte, Doruk își va lua inima în dinți și cu un curaj nebun va dezvălui în față tuturor colegilor săi faptul că este îndrăgostit de frumoasă Asiye, însă nu s-au afișat că un cuplu deoarece tânăra nu are încă încredere deplină în el.

Vestea nu o va lăsa indiferentă pe Melisa, care îi va pune gând rău rivalei sale, Asiye și va continuă să îi facă viața un calvar.

Citește și: Hatice, mama celor patru frați din serialul Totul pentru familia mea, o actriță renumită pentru talentul și frumusețea ei! Iată cum arăta Güzin Alkan la început de carieră, în urmă cu aproape două decenii!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

„Eu, Doruk Atakul, sunt îndrăgostit de Asiye. Dar încă nu suntem iubiți, fiindcă ea nu are încredere. Dar eu voi face tot posibilul că să-i câștig încrederea!”, va spune Doruk în sala de cursuri.

Între timp, unchiul Orhan îi sugerează lui Kadir să nu îi dezvăluie fratelui sau, Omer, faptul că Suzan este adevărata lui mama. Însă conversație celor doi va fi ascultată de Sengul, care va rămâne șocată la aflarea uluitoarei vești despre adevărată identitate a lui Omer.

Pe de altă parte, Kadir și Omer vor ajunge față în față cu Suzan, adevărată mamă a lui Omer, iar această va fi șocată să afle că cei patru frați locuiesc încă într-un coteț, în ciuda faptului că le oferise o suma considerabilă de bani pentru a se mută într-o locuința decentă. Cei doi frați vor fi uluiți să descopere acest detaliu, însă nu vor realiza pe moment că tot mătușa Sengul a fost cea care i-a privat de banii primiți.

Urmărește Episodul 12 din Totul pentru familia mea AICI

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy