Vezi online subtitrat episodul 12 din Totul pentru Familia mea: Momente grele pentru Omer.

Totul pentru familia mea- episodul 12: ”Oamenii ne mâhnesc mereu când ne așteptam mai puțin”. Urmărește online povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați, rămași orfani.

Omer află că mătușa lor i-a mințit și le-a luat banii. Tânărul o ia prin surprindere pe Şengül, pentru că nu se aștepta ca tinerii să scoată la iveala faptele sale.

Ce se întâmplă în episodul 12 din Totul pentru familia mea: Omer trece prin grele încercări

Omer trece prin grele încercări. Tânărul se angajează la un magazin de telefoane, iar Tolga și Berk îi pun somnifere în ceai când este la magazin.

Citește și: Berk din serialul Totul pentru familia mea, transformare radicală de look! Iată cum arăta tânărul actor Recep Usta cu părul lung, înainte de a începe filmările pentru această producție!

Piedicile în viața celor patru nu contenesc, totul devine o cursă extrem de dură pentru supraviețuire. Iubirea pe care și-o poartă și amintirea vie a părinților îi vor ajuta pe cei patru frați să treacă prin toate încercările și vor ține piept cu stoicism tuturor nenorocirilor la care destinul îi va supune

Urmărește Episodul 13 din Totul pentru familia mea AICI

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Povestea serialului Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea prezintă o poveste captivantă care urmărește destinul a patru frați: Kadir, Omer, Asyie și Emel. Aceștia trăiesc o viață modestă, dar liniștită și fericită împreună cu părinții lor, Hatice și Veli. Viața lor ia o întorsătură dramatică în momentul în car descoperă un secret întunecat.

Citește și: Kanal D România marchează aniversarea de 17 ani cu o surpriză de proporții! „Totul pentru familia mea” va putea fi urmărit online, de la 1 martie, pe kanald.ro

După moartea părinților, cei patru copii ajung să trăiască singuri și fără sprijinul familiei. Kadir, fratele cel mai mare, își asumă responsabilitatea, jurând să le ofere fraților săi mai mici o viață mai bună.

Drumul lor este, însă, plin de obstacole și greutăți.

 

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy