Gestul extrem la care a recurs Harika se va răsfrânge asupra lui Ömer! Suzan va decide ca fiul ei să fie aspru pedepsit! Vezi online subtitrat episodul 16 din Totul pentru Familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 16: .  Urmărește online povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați, rămași orfani.

Ce se întâmplă în episodul 16 din Totul pentru Familia mea

În episodul 16 din serialul Totul pentru familia mea, lucrurile vor lua o turnură neașteptată pentru tânărul Ömer, care deși spera că se va apropia din ce în ce mai mult de mama sa, va fi din nou respins și chiar pedepsit aspru de către aceasta.

Gestul extrem pus la cale de Harika începe să dea roade, deoarece totul se va răsfrânge asupra lui Ömer, așa cum tânăra își propusese, pentru a-l elimina definitiv din viața ei și a mamei sale.

Între timp, Tolga îi va pune gând rău lui Ömer, după ce află că acesta ar fi lovit-o intenționat pe sora lui, Harika și are de gând să îl pedepsească aprig, chiar în văzul tuturor, la școală.

Cei doi tineri se încaieră, în ciuda intervenției lui Doruk și a lui Kadir, care vor să aplaneze conflictul iscat.

Tânărul Doruk îi mărturisește sentimentele sale frumoasei Asiye și cei doi îndrăgostiți se apropie din ce în ce mai mult și își promit să protejeze relația. Doruk îi spune că ar distruge lumea de dragul ei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ömer din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai tandre ipostaze! Iată cum a fost surprins, de curând, carismaticul actor Yiğit Koçak, dincolo de platourile de filmare!

În cele din urmă, Suzan va lua o decizie radicală în privința propriului ei fiu. Această are de gând să ceară exmatricularea lui Omer de la școala condusă de Akif Atakul, pentru a-l pedepsi aspru pentru ceea pățise Harika.

Tânărul va fi de-a dreptul șocat de hotărârea mamei sale, însă își va acceptă sentința cu demnitate.

Citește și: Ce se întâmplă în ultimul episod al serialului turcesc „Totul pentru familia mea"? Vezi online live episodul 112 începând cu ora 20:00

Pe de altă parte, Melisă va fi obligată de către părinții ei să renunțe definitiv la Kadir, deoarece aceștia nu sunt de acord că fiica lor să aibă un iubit din clasa socială inferioară lor.

Însă tânăra li se va împotrivi vehement și va lua o decizie neașteptată.

Urmărește Episodul 17 din Totul pentru familia mea AICI

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy