Crima cumplita comisă de Akif Atakul este pe care să iasă la iveală! Doruk va intra în posesia dovezii care îl poate distruge pe tatăl lui pentru totdeauna. Vezi online subtitrat episodul 17 din Totul pentru Familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 17: Harika în complicitate cu prietenii săi continuă să le facă viața un coșmar celor patru frați pe care îi detestă.   Urmărește online povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați, rămași orfani.

Ce se întâmplă în episodul 17 din Totul pentru Familia mea

În acest episod din serialul Totul pentru familia mea, Doruk va fi la un pas de a descoperi adevărul crunt despre crima comisă de tatăl lui, după ce va primi înregistrarea cu tragicul moment.

Harika în complicitate cu amicii săi vor continuă să le facă viața un coșmar celor patru frați pe care îi detestă enorm. Tolga va pune la cale un nou plan diabolic menit să o denigreze pe Asiye. Băiatul va publică în mediul online o imagine în care Asiye apare pe un site de escorte, iar la scurt timp fotografia va deveni virală și o va face de rușine.

Fratele ei, Kadir îi va promite că va face tot posibilul pentru a demonstra că totul este o minciună.

Citește și: Ce se întâmplă în ultimul episod al serialului turcesc „Totul pentru familia mea"? Vezi online live episodul 112 începând cu ora 20:00

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Pe de altă parte, Karika va merge la Doruk pentru a-i spune că știe cine se află în spatele planului diabolic pus la cale împotriva iubitei lui, Asiye, însă această îi va impune o condiție fostului ei partener, punându-l într-o situație extrem de dificilă. Între timp, Kadir va descoperi faptul că Tolga și amicii săi sunt vinovați de înscenarea făcută Asiyei cu scopul de a-i strică imaginea și îl va obligă pe băieții răi să își recunoască fapta mârșavă și să retragă imaginile trucate din mediul virtual.

Citește și: Kadir din serialul Totul pentru familia mea, schimbare uluitoare de look! Iată cum arată în prezent, carismaticul actor Halit Özgür Sarı, la aproape un an de la plecarea lui de pe platourile de filmare!

În cele din urmă, Doruk va primi înregistrarea în care tatăl lui, Akif Atakul, fusese surprins în timp ce l-a ucis cu sânge rece pe tatăl iubitei lui, Asiye și va fi la un pas de a descoperi adevărată față a părintelui sau.

Urmărește Episodul 18 din Totul pentru familia mea AICI

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy