În acest episod, Kadir așteaptă ziua în care va afla dacă rămâne încarcerat, frații săi încearcă, disperați, să-l salveze din închisoare. Vezi online subtitrat episodul 19 din Totul pentru Familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 19: Kadir așteaptă ziua în care va afla dacă rămâne încarcerat.  Urmărește online povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați, rămași orfani.

Ce se întâmplă în episodul 19 din Totul pentru Familia mea

Patru frați din familia Eren, Kadir, gemenii Ömer Eren și Asiye și mezina familiei, Emel, încep după ce copiii își pierd mama, apoi, la scurt timp, tatăl.

În spatele acestor întâmplări se află maleficul Afik Atakul, un om care îşi va pune amprenta asupra vieţii celor patru.

În acest episod, Kadir așteaptă ziua în care va afla dacă rămâne încarcerat, frații săi încearcă, disperați, să-l salveze din închisoare, știind că este închis pe nedrept.

Citește și: Carismaticul Onur Seyit Yaran, care a dat viață personajului Doruk în serialul Totul pentru familia mea, schimbare spectaculoasă de look pentru noul său proiect! Iată cum arată în prezent celebrul actor

În plus, frații Eren vor trece prin momente de coșmar, atunci când Hilmi decide să demoleze adăpostul familiei și astfel, copiii urmează să ajungă la orfelinat, iar Orhan, unchiul acestora, este devastat că nu-și poate ajuta nepoții.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Când Doruk află adevărul despre tatăl său, și că acesta a aruncat vina asupra lui Kadir, viața tânărului este dată peste cap.

Își va denunța Doruk tatăl pentru a-l salva pe fratele iubitei lui, Asiye?

În episodul precedent, Orhan a fost rănit și dus la spital, iar Şengül a primit cu bucurie ajutorul venit din partea lui Akif şi Nebahat, dar nu ii fost de ajuns, iar atitudinea agresiva venita din partea lui Hilmi a deranjat întreaga familie Eren. Copiii au început să își caute un loc de muncă pentru a se sprijini reciproc.

Citește și: Ce se întâmplă în ultimul episod al serialului turcesc „Totul pentru familia mea"? Vezi online live episodul 112 începând cu ora 20:00

În timp ce planul viclean al lui Akif pentru Erhan l-a pus pe Kadir, dar si pe fratii sai, într-o situație foarte dificilă, aceștia sperau ca lucrurile sa se vor indrepte… Viața se anunta a fi, de acum inainte și mai dificilă pentru fratii Eren.

Urmărește Episodul 20din Totul pentru familia mea AICI

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy