Noi momente emoționante și pline de suspans. Vezi online subtitrat episodul 21 din Totul pentru Familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 21: Un alt eveniment dramatic este pe cale să se întâmple cu micuța Emel.    Urmărește online povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați, rămași orfani.

Ce se întâmplă în episodul 21 din Totul pentru Familia mea

În timp ce Kadir, fratele cel mare se va confruntă cu noi dificultăți în închisoare, un alt eveniment dramatic e pe cale să se întâmple cu micuța Emel, care va ajunge în pericol de moarte.

Pe de o parte, Kadir se va confruntă cu grave probleme în închisoare, iar pe de altă parte, micuța Emel va ajunge în pericol de moarte, după ce va urca pe acoperișul orfelinatului.

Aflat în închisoare deși este complet nevinovat, Kadir plătește pentru fapta mârșava comisă de Akif Atakul împotriva lui Ercan. Tânărul va fi nevoit să înfrunte noi probleme în celulă, unde un alt deținut îi va pune gând rău.

Kadir va primi vizită celor trei frați care îi dau speranța și motivația de a rezistă și de a merge mai departe doar de dragul lor. Acesta le promite că totul se va rezolva în cele din urmă și va putea reveni alături de ei în curând.

Citește și: Ce vârstă are micuța Emel din serialul „Totul pentru familia mea”. Aylin Akpinar este deja o mică vedetă

Pe de altă parte, Doruk continuă să îi reproșeze tatălui sau fapte gravă pe care a săvârșit-o și îi acuză că le-a adus încă o suferință celor patru frați. Tânărul încearcă din răsputeri să îl determine pe Akif să își recunoască și să își asume vină, pentru că tânărul Kadir să fie eliberat. Între timp, Kadir se confruntă cu noi momente dramatice în închisoare, unde va fi atacat de un deținut periculos, care îi pusese gând rău și voia să îl pedepsească pentru atitudinea avută față de el.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Harika și mama ei ajung într-o situație extrem de dificilă și vor fi nevoite să își caute un nou adăpost. Cele două vor ajunge la cotețul în care cei patru frați au locuit. Tânăra Harika va fi șocată de hotărârea mamei sale de a se adăposti în acel loc.

Citește și: Ce făcea Doruk din serialul „Totul pentru familia mea” înainte să devină actor. Onur Seyit Yaran, celebru în Turcia înainte să joace în seriale

Între timp, micuța Emel speriată de problemele întâmpinate în orfelinat, va urcă pe acoperișul clădirii fără știrea surorii sale și va ajunge în pericol de moarte, în clipă în care se va dezechilibra și va aluneca pe marginea acoperișului.

Asiye va fi uluită în clipa în care își va vedea sora în pericol de moarte și îi va sări rapid în ajutor.

Urmărește Episodul 22 din Totul pentru familia mea AICI

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy