În ciuda tuturor eforturilor depuse pentru a-și ascunde faptele mârșave comise, Akif Atakul e pe cale să fie demascat. Vezi online subtitrat episodul 22 din Totul pentru Familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 22: Noi momente dificile pentru cei patru frați.    Urmărește online povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați, rămași orfani.

Ce se întâmplă în episodul 22 din Totul pentru Familia mea

În episodul 22 al serialului  Totul pentru familia mea, cei patru frați Omer, Kadir, Emel și Asiye se vor confruntă cu noi momente dificile.

Cea care va suferi cumplit este Asiye, deoarece se desparte de Doruk și simte că l-a pierdut pentru totdeauna, după ce i-a dovedit că a șters pozele lor. Însă și Doruk îi va duce dorul iubitei sale și îi va cere sfaturi surorii lui pentru a încerca să remedieze lucrurile.

Pe de altă parte, Omer se va întrista teribil în clipă în care va descoperi situația precară în care se află mama lui, Suzan și Harika.

Fără să stea pe gânduri, tânărul va trece la fapte și le va cumpără alimente celor două femei, demonstrându-le că a dat uitării toate supărările provocate de sora lui, Harika.

Citește și: Doruk din serialul Totul pentru familia mea, admirat de publicul din Spania! Iată cum a decurs călătoria făcută recent de celebrul actor Onur Seyit Yaran în Madrid și cum a fost asaltat de fanii spanioli!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Între timp, Sengul, fascinată de suma de bani primită de Kadir, după decesul prietenului sau, Salih, începe să urzească noi planuri diabolice pentru a intra în posesia banilor mult râvniți. Sengul o va privi cu suspiciune pe Cemile, tânăra de la orfelinat care se adăpostise în casă celor patru frați.

Citește și: Ce făcea Doruk din serialul „Totul pentru familia mea” înainte să devină actor. Onur Seyit Yaran, celebru în Turcia înainte să joace în seriale

Pe de altă parte, Akif Atakul este pe cale să fie demascat, după ce dovadă că el l-a ucis pe tatăl celor frați, va ajunge chiar în mâinile lor. Bărbatul face tot posibilul că dovadă să nu iasă la iveală, însă demascarea lui este din ce în mai aproape. Între timp însă Akif rămâne și fără sprijinul fiului sau, Doruk, deoarece tânărul își dorește enorm să se facă dreptate în sfârșit.

Rămâne de văzut ce se va întâmplă în familia Atakul, în această seară, într-un nou episod dramatic din serialul Totul pentru familia mea, de la ora 20:00, la Kanal D!

Urmărește Episodul 23 din Totul pentru familia mea AICI

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy