Tânărul Oğulcan ajunge pe patul de spital si este in pericol de moarte! Întreaga lui familie va trece prin cele mai dificile momente! Sengul este îngenunchiată de durere! Vezi online subtitrat episodul 24 din Totul pentru Familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 24: Cemile se va frământa teribil și se va învinovăți pentru toate necazurile aduse familiei Eren.    Urmărește online povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați, rămași orfani.

Ce se întâmplă în episodul 24 din Totul pentru Familia mea

Cei patru frați dar și rudele lor vor trece prin momente de groază, în timp ce vor aștepta ameliorarea stării de sănătate a tânărului Oğulcan, care și-a riscat viață pentru binele familiei sale.

În tot acest timp, Cemile se va frământa teribil și se va învinovăți pentru toate necazurile aduse familiei Eren, în ciuda faptului că fusese adăpostită și protejată de Kadir și frații săi, în umila lor casă. Pe de altă parte, Sengul va fi îngenunchiată de suferință când își va vedea fiul luptând să supraviețuiască si îl va avertiza pe Kadir, că îi va face viața un infern dacă fiul ei nu va ieși viu din spital, deoarece îl va considera vinovat pentru nenorocirile ce s-au abătut asupra lor în ultima vreme.

Citește și: Ce vârstă are micuța Emel din serialul „Totul pentru familia mea”. Aylin Akpinar este deja o mică vedetă

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

„Dacă Oğulcan nu iese viu de aici, de la Reanimare, îți fac viață un calvar, Kadir!”, spune

Sengul.

Între timp, Akif Atakul se va vedea nevoit să îi ofere băiatului care pretinde că este fiul lui ilegitim aceleași condiții pe care le au și ceilalți copii ai săi. Întrebat ce anume urmărește de fapt, tânărul îi va spune mărețului Akif că își dorește doar să aibă un tată.
Harika și prietenele sale continuă să îi facă viața un coșmar rivalei sale Asiye. Tânăra pune la cale un nou plan pentru a-i distruge imaginea tinerei în rândul colegilor săi.

Citește și: Ce făcea Doruk din serialul „Totul pentru familia mea” înainte să devină actor. Onur Seyit Yaran, celebru în Turcia înainte să joace în seriale

În timp ce familia Eren așteaptă ca Oğulcan să își revină, starea tânărului se va agrava brusc și se va zbate între viață și moarte.

Urmărește Episodul 25 din Totul pentru familia mea AICI

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy