Doruk, măcinat de gelozie! Kaan, fratele lui vitreg, se apropie din ce în ce mai mult de Asiye!  Vezi online subtitrat episodul 25 din Totul pentru Familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 25: Doruk îi reproșează iubitei lui că îl simpatizează pe rivalul lui și cei doi îndrăgostiți ajung să se certe.    Urmărește online povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați, rămași orfani.

Ce se întâmplă în episodul 25 din Totul pentru Familia mea

Kaan, fiul vitreg al lui Akif recent apărut in familia Atakul, va începe să studieze în aceeași clasă cu Doruk, fapt ce va declanșa un adevărat război între cei doi frați vitregi.

Tânărul Kaan se împrietenește cu Asiye, deoarece află că este fosta iubită a lui Doruk, iar în mintea lui încolțește o dorință aprigă de răzbunare împotriva fratelui său vitreg.

Doruk este gelos pe Kaan, care continuă să o curteze pe Asiye. Orbit de gelozie, Doruk îi reproșează iubitei lui că îl simpatizează pe rivalul lui și cei doi îndrăgostiți ajung să se certe, spre marea încântare a lui Kaan, care reușește astfel să își atingă scopul.

Citește și: Ce vârstă are micuța Emel din serialul „Totul pentru familia mea”. Aylin Akpinar este deja o mică vedetă

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Pe de altă parte, Susen îl place pe Kaan și îl invită la petrecerea ei aniversară, dar el îi acordă atenție numai lui Asiye.

Astfel, Susen și Harika încearcă să o umilească în fața invitaților. Însă în cele din urmă, Harika sfârșește prin a fi umilită pentru că Aybike dezvăluie tuturor că ea locuiește impreuna cu mama ei în cartierul lor și nu mai face parte din lumea celor bogați.
În momentul în care pleacă din spital, Cemile îi zice lui Kadir că merge la o prietenă dar el o urmărește și o găsește în parc.
Tânărul decide să o aducă în casa lor. Gestul lui altruist îi va înfuria pe Orhan și Sengul, care nu sunt de acord pentru că din cauza ei fiul lor,

Ogulcan a fost la un pas de a-și pierde viața și îi spun răspicat lui Kadir să uite de ei dacă o ajută pe Cemile.

Citește și: Ce făcea Doruk din serialul „Totul pentru familia mea” înainte să devină actor. Onur Seyit Yaran, celebru în Turcia înainte să joace în seriale

Kaan pune la cale un plan de răzbunare și împotriva soției lui Akif. Pentru că s-a simțit umilit de Nebahat încă de când a pășit în casa lor, tânărul îi va trimite acesteia câteva imagini în care soțul ei, Akif, avea o relație extraconjugală.

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy