Noi întâmplări pline de dramatism. Vezi online cu subtitrare episodul 3 din serialul turcesc Totul pentru familia mea: ”Eram copii cu suflete sensibile, care înfruntau întunericul”

Totul pentru familia mea- episodul 3: ”Eram copii cu suflete sensibile, care înfruntau întunericul”. Urmărește online povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați, rămași orfani.

Serialul ne oferă o serie de emoții puternice și o serie de situații de viață în care ne-am putea regăsi fiecare dintre noi.

Ce vedem în episodul 3 al serialului Totul pentru familia mea

Akif își continuă încercările de a mușamaliza ceea ce a făcut și îi propune lui Kadir o ofertă care le va schimba viața, atât lui, cât și fraților săi mai mici. Tanarul isi va calca pe orgoliu si va accepta sa lucreze ca ospătar in cafeneaua din școala privata a lui Akif, acolo unde frații Omer si Asyie vor începe sa studieze gratuit.

Cei patru frați continuă lupta dramatică pentru supraviețuire si se confruntă cu evenimente neașteptate la noua lor școală. Omer si Ogulcan intră în conflict cu Doruk, încă din prima zi. Kadir, deși are parte de propriile lui probleme și evenimente care îl pun la grea încercare, nu poate să rămână indiferent si va interveni sa își apere frații in orice situație.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Seducătorul actor din serialul „Promisiunea”, pasionat de rolul său complex

Pe de alta parte, Orhan, unchiul celor patru frați, caută noi soluții pentru a-i ajuta, in ciuda mașinațiunilor lui Şengül, sotia acestuia, care își dorea sa ii îndepărteze pe cat posibil din viata lor de familie. Dintre cei patru frați, cea care continua sa sufere cumplit după moartea părinților este micuța Emel, care este in același timp si cea mai afectată de condițiile precare in care sunt nevoiți să trăiască.

Urmărește Episodul 4 din Totul pentru familia mea AICI

Totul pentru familia mea, o dramă emoționantă, urmărește povestea a patru frați: Kadir, Omer, Asyie și Emel, care trăiesc o viață modestă, însă plină de fericire și liniște alături de părinții lor, Hatice și Veli. Viața lor este dată peste cap în momentul în care Hatice descoperă un secret întunecat care va schimba iremediabil destinele lor.

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy